Bianca Drăgușanu, show total cu fosta soție a lui Codrin Ștefănescu, în Dubai

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu bifează o nouă vacanță luxoasă departe de țară. Vedeta a organizat alături de cele mai bune prietene o escapadă în Dubai! Așa cum ne-a obișnuit deja, Bianca a distribuit mai multe imagini din vacanță și le-a arătat admiratorilor de pe Instagram cât de bine se distrează. 

Bianca Drăgușanu petrece în Dubai
Bianca Drăgușanu petrece în Dubai

Bianca Drăgușanu și fosta soție a politicianului Codrin Ștefănescu se află în Dubai alături de o altă prietenă, care și-a sărbătorit ziua de naștere la mii de kilometri distanță de România. 

Bianca Drăgușanu a distribuit imagini de la petrecerea prietenei sale. Cele trei s-au distrat pe cinste, au mâncat preparate alese, iar licorile bahice nu au lipsit de pe masă. Atenția nu a atras-o doar decolteul amețitor al sărbătoritei, ci și fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Alice Constantinică s-a transformat radical și pare că a apelat la medicul estetician pentru mici îmbunătățiri. Din imaginile distribuite de Bianca nu lipsesc dansul, șampania scumpă și ținutele de seară spectaculoase. 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero

Întâlnire de gradul zero în aerportul din Dubai! Se pare că Bianca l-a întâlnit întâmplător pe fostul soț, Alex Bodi în aerportul din Dubai. La rândul său, afaceristul se află într-o vacanță alături de câțiva prieteni apropiați, deși abia revenise în țară din Maldive, acolo unde petrecuse momente de neuitat în compania noii sale iubite, Ema Uta. 

Dacă Alex Bodi traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere amoros și este foarte fericit împreună cu Ema Uta, situația este un mic diferită pentru Bianca. Vedeta s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, cu care a avut o relație de aproximativ un an.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă procesul pentru custodia celor doi copii minori pe care îi au împreună, iar recent artista a primit o veste mai puțin bună. Instanța a decis să amâne procesul pentru că cei doi băieței nu au fost evaluați din punct de vedere psihologic. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net