Alex Bodi, explodează! I-a plătit Ema Uta vacanța în Maldive afaceristului?! „Nu mă pretez! ”

Ultima actualizare:

Alex Bodi e scandalizat după ce a aflat dn presă că actuala iubită, Ema Uta, ar fi achitat în rate vacanța lor luxoasă în Maldive. 30.000 euro ar fi costat distracția porumbeilor în resortul de lux din Maldive, bani care ar fi fost achitați în rate de make-up artistul Ema Uta. Bodi a făcut lumină, pentru Click!.

Ema Uta și Alex Bodi, sejur de vis în Maldive Sursa: Instagram
Ema Uta și Alex Bodi, sejur de vis în Maldive Sursa: Instagram

Alex Bodi și-a pierdut banii sau farmecul? Omul de afaceri din Mediaș a luat, pur și simplu, foc atunci când a aflat ultimele din speculații din presa mondenă.

Pe 5 februarie, afaceristul Alex Bodi a plecat cu acuala iubită, make-up artistul Ema Uta în Maldive, într-o vacanță de lux, care ar fi castat nu mai puțin de 30.000 de euro. Presa, însă, a speculat că baniipe vacanță ar fi fost achitați în rate, culmea de către, Ema Uta! Alex Bodi a dat replica, pentru Click!

„Rate gen Litoralul românesc nu intră în categoria mea!”

Mi se pare aberant cu plecarea mea în Maldive! Pe cine roade așa de tare dacă eu am plătit în rate vacanța mea mea în Maldive? Păi, eu pot să plec dacă vreau cu carnet de student, pe bonuri de masă, pe adeverință de handicapat, pot să mă duc cum vreau eu! Care-i problema?

Când vreodată în viața mea am luat eu bani de la vreo femeie sau de la vreo iubită de-a mea când am plecat într-o vacanță? Niciodată, nu mă pretez! Dar, dacă da, subliniez, Ema a vrut să contribuie și ea la vacanța respectivă, doar că nu accept eu ca bărbat!

Rate gen Litoralul românesc nu intră în categoria mea pentru că, de bine de rău, am și eu un penthouse amărât pe acolo și nu cred că plătesc rate la el, mă chinui așa cum pot. Regii de genul că după o lună mă despart, că am trimis nu știu ce flori, nu se regăsesc în acțiunile mele. Să-și vadă fiecare de viața lui! Dacă interesează pe cineva să vină că-i arăt față în față conturile și cheltuielile!”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Click!

Alex Bodi s-a cuplat cu make-up artistul Ema Uta după ce a părăsit-o pe Daria Radionova, cu care își făcea la un moment dat și planuri de nuntă pe la Londra.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net