Ema Uta și Alex Bodi au făcut spectacol în club, după Maldive! Șampanii de mii de euro la masa lor

Ultima actualizare:

Alex Bodi și make-up artistul Ema Uta s-au întors în România din vacanța pe care au petrecut-o pe o insulă privată superbă din Maldive, dar nu au renunțat la distracție. Nici nu au ajuns bine înapoi în țară și au bifat o nouă apariție într-un club luxos din Capitală. 

image

Alex Bodi și Ema Uta ar forma un cuplu de la începutul anului 2022. Deja s-au bucurat de două vacanțe departe de România, una în Bahamas și alta în Maldive. Revenit în țară, cuplul a continuat distracția într-un club cunoscut din București. Cei doi au distribuit pe conturile personale de Instagram imagini de la petrecere. De la masă nu a lipsit șampania de mii de euro. Judecând după zâmbetele celor prezenți, cuplul s-a distrat pe cinste în compania prietenilor. 

Alex Bodi și Ema Uta au scos din conturi sume impresionante pentru vacanța din Maldive. Au fost cazați pe o insulă privată, la un resort de lux. O singură noapte de cazare pe insulă costă aproximativ 50.000 de euro, iar priveliștea pe care au avut-o a fost una cu adevărat spectaculoasă.

Alex și Ema au făcut scufundări, au viztat insule apropiate și s-au răsfățar cu delicii gastronomice. Deși au ajuns din nou în București, gândul le-a ramas la vacanță și au decis să continue relaxarea și petrecerea în oraș! 

Viața amoroasă a lui Alex Bodi a fost una destul de tumultoasă după despărțirea de Bianca Drăgușanu. A avut o relație cu afacerista Daria Radionova, despre care spunea că este femeie care îl înțelege cel mai bine și îl acceptă așa cum este.

Povestea lor s-a încheiat la finalul anului 2021, după ce Daria l-a acuzat de infidelitate. La scurt timp după despărțire, Alex Bodi a plecat într-o vacanță în Bahamas cu cea mai recentă cucerire, Ema Uta. 

În februarie, noul cuplu a ales Maldive ca destinație de vacanță, iar pozele pe care le-au realizat în mica escapadă au fost distribuite abundent atât de Alex, câr și de Ema Uta. 

Dan Capatos, atac dur la adresa Emei Uta

Prezentatorul Dan Capatos a avut o reacție foarte acidă la adresa Emei atunci când a aflat despre vacanța din Bahamas. Prezentatorul susține că Ema îl urmărește constant pentru a obține atenția lui. Iată că în prezent, Alex și Ema formează un cuplu și par foarte fericiți împreună. 

  ”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, declara Dan Capatos.   

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net