Imaginile momentului cu Alex Bodi și prima soție, Raluca, în Spania. Și-a vizitat fetița

Ultima actualizare:

După ce a tot oscilat între partenere, fiind surprins în vacanță în Bahamas cu fosta lui iubită, Ema Uta, urmând și despărțirea inevitabilă de Daria Radionova, care însă se pare că era „în cărți” de ceva vreme, acum Alex Bodi se relaxează în Spania cu nimeni alta decât fosta soție!

Alex Bodi și-a vizitat fiica în Spania Foto: Instagram
Alex Bodi și-a vizitat fiica în Spania Foto: Instagram

Alex Bodi a publicat pe contul personal de Instagram mai multe filmulețe în care apare alături de fosta lui soție, Raluca Alexandra, dar și de fiica acestora, în mașină. După ce a avut parte de „peripeții”, jonglând între fosta și actuala, Bodi a rămas un bărbat singur și s-a gândit să petreacă timp de calitate alături de familia lui.

Alex Bodi și-a vizitat fiica cea mare în Spania

Chiar dacă nu mai formează de ceva vreme un cuplu, se pare că acesta și fosta lui soție sunt în continuare în relații foarte bune, petrecându-și acum vacanța împreună. Cei trei s-au bucurat de o plimbare și au vizitat împreună mai multe părți ale orașului.

Înainte să meargă în Spania însă, Bodi a publicat multe filmulețe și cu fiica lui Selena, semn că în această perioadă s-a gândit serios să se reîntoarcă în sânul familiei. Astfel, după escapadele sale cu tot felul de domnișoare, Alex Bodi își dedică acum timpul fiicelor sale. 

Alex Bodi este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă, afișându-se mereu la braț cu câte o nouă „cucerire”. Astfel, nu mulți și-l imaginează și în postura de tată. Bodi are două fiice, din relații diferite, ambele locuind cu mamele lor.

Alex Bodi are două fiice, din două relații diferite. De ce nu a putut să-și vadă fetița cea mică

Alex Bodi și Raluca o au împreună pe Chaqueline Alexia, în timp ce din relația lui cu Iulia Sălăgean a apărut pe lume micuța Selena. Situația fost una delicată în acest caz, având în vedere că Bodi nu a putut să fie alături de fiica lui cea mică în ultima perioadă, din cauza interdicției magistraților de a lua legătura cu Iulia, el fiind cercetat de procurorii DIICOT. De-a lungul timpului, Bodi a fost acuzat de trafic de persoane, fiind închis și pus ulterior sub control judiciar.

Nici cu fiica cealaltă situația nu e tocmai roz. După despărțirea de Alex Bodi, Raluca Alexandra a decis să înceapă o viață nouă, alături de fiica sa, cele două locuind departe de Bodi, însă. În Spania, Raluca Alexandra activează drept asistent medical și a reușit să își refacă și viața amoroasă, alături de un alt bărbat.

Acest lucru nu reprezintă însă nicio problemă pentru niciuna dintre „părițile implicate”, iar când Alex Bodi vine să-și viziteze fetița, cei trei ies împreună și se bucură unul de compania celuilalt, ca o adevărată familie, chiar dacă părinții nu mai sunt de multă vreme căsătoriți.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net