Amantlâc de ultimă oră! Alex Bodi, în Bahamas cu Ema Uta, fără Daria Radionova

Ultima actualizare:

Alex Bodi face ce face și tot pe la fostele iubite ajunge. Milionarul a dat o tură prin Bahamas, dar nu sigur, nici cu Daria Radionova, iubita oficială, ci cu Ema Uta, ex partenera din lunile trecute. Imaginile din vacanță i-au dat de gol.

image

Milionara din Rusia nu are habar că afaceristul din Mediaș a petrecut clipe de vis în Bahamas, pe țărâmuri exotice, acolo unde s-a bucurat de un sejur exclusivist. Fire discretă, Ema Uta nu a scris cu cine a plecat în vacanță, însă nici Alex Bodi. Imaginile cu cei doi de la malul oceanului, înotând printre delfini și alte animale marine i-au dat de gol pe cei doi, fiind fotografii din același loc, realizate din unghiuri diferite, scrie Spynews.ro.

Ema Uta a umplut Instagramul cu poze din vacanță, în Bahamas, unde apare în ținute provocatoare, fericită și cu zâmbetul pe buze. Acum știm cine este responsabil fericirea care i se vede pe chip make-up artistului: Alex Bodi.

La câteva zile distanță, tot în același peisaj de poveste, afaceristul din Mediaș și-a bucurat fanii de pe social media cu poze printre porci sălbatici, maimuțe, ocenul cu apă cristalină și, bineînțeles, mușchii din dotare.

Ce le face Alex Bodi femeilor de se rotesc în jurul lui ca niște albinuțe?

Fire modestă, dar cu buzunarul plin, arătos, tânăr și fără obligații în acte, Alex Bodi le cucerește și recucerește pe femeile care se învârt în jurul lui. Iată că niciuna nu scapă farmecului său de băiat de oraș, căci atunci când își face apariția prin locațiile exclusiviste din Capitală știe cum să le agațe. 

Nu este plătitor de cadouri scumpe, dar are vorbe frumoase cât pentru tot mapamondul. Alex odi a vrăjit-o pe Ema Uta în vara lui 2021, iar apoi a lăsat-o pentru Daria Radionova, veșnica lui iubită din Anglia. Acum a renunțat la milionara din Rusia pentru make-up artist, cu care a zis să se bucure și de o scurtă vacanță prin țărâmuri calde.

Mariaj cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a devenit cunoscut după mariajul cu Bianca Drăgușanu, de care a divorțat în martie 2020. Relația lor a durat, însă, până la finalul lunii octombrie 2020, când afaceristul a înlocuit-o cu Daria Radionova, care i-a fost și amantă în timpul relației cu diva showbizului.

Alex Bodi a fost căsătorit și cu Iulia Sălăgean, cu care o fetiță, pe Selena. El mai are o fetiță cu prima parteneră de viață, Raluca, pe nume Josephine. La începutul lunii noiembrie, afaceristul din Mediaș a fost arestat preventiv, ulterior pus sub arest la domiciliu, după care în control judiciar, într-un dosar de proxenetism, prostituție, trafic de droguri și de persoane, acuzații pe care le consideră nefondate și susține că este nevinovat.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net