Bianca Dr─âgu╚Öanu o d─â ├«n judecat─â pe fosta nevast─â a lui Alex Bodi: ÔÇ×Domni╚Öoara este prostituat─â, o spune DIICOTÔÇŁ

27 decembrie 2021

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe fosta nevastă a lui Alex Bodi. Diva showbiz-ului românesc a angajat un avocat pentru a face toate demersurile, pentru ca disputa dintre cele două să se mute în tribunal. Click! are toate detaliile în exclusivitate :)

image
Bianca Drăgușanu (stânga), Iulia Sălăgean (dreapta).

Diva showbiz-ului rom├ónesc este foc ╚Öi par─â, dup─â ce Iulia S─âl─âgean a acuzat-o c─â i-ar fi spart contul de Instagram nu o dat─â, ci de mai multe ori. S─âtul─â de apari╚Ťiile nejustificate ├«n media ╚Öi ├«n mediul online, Bianca Dr─âgu╚Öanu a luat m─âsuri! Click! a contactat-o pe vedet─â, care a declarat, degajat─â, c─â fosta so╚Ťie a lui Alex Bodi va avea de justificat acuza╚Ťiile aduse de-a lungul timpului. Fosta prezentatoare TV a m─ârturisit c─â interac╚Ťiunea ei cu Iulia S─âl─âgean nu exist─â, ├«ns─â, cu toate astea, aceasta apare ╚Öi vorbe╚Öte despre ea de fiecare dat─â c├ónd are ocazia. 

Bianca Dr─âgu╚Öanu: ÔÇ×Domni╚Öoara este prostituat─â, ╚Öi nu o spun eu, o spun cei de la DIICOT

ÔÇ×Din ce ╚Ötiu eu, domni╚Öoara este prostituat─â, ╚Öi nu o spun eu, o spun cei de la DIICOT. ├Än cazul de fa╚Ť─â, pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-a adus ├«n ultimul an, ea va trebui s─â munceasc─â, s─â presteze mai mult, pentru c─â va primi ╚Öi o cita╚Ťie acas─â. M-a denigrat, s-a folosit de imaginea mea pentru a ap─ârea ├«n pres─â. Ea nu este vedet─â, nu ├«n╚Ťeleg motivul pentru care ea apare ╚Öi vorbe╚Öte continuu despre mine ├«n pres─â ╚Öi ├«n online, ├«n condi╚Ťiile ├«n care eu nu discut cu ea. 

image
Bianca Dr─âgu╚Öanu este hot─âr├ót─â s─â se judece cu Iulia S─âl─âgean ├«n instan╚Ť─â

ÔÇ×Va trebui s─â ├«mi pl─âteasc─â ni╚Öte daune pentru prejudiciul de imagine adus. Din ceea ce ╚Ötiu eu, domni╚Öoara are un dosar ├«n care se demonstreaz─â c─â practica prostitu╚Ťia, iar anul asta va trebui sa lucreze mai mult, pentru c─â ├«i voi cere daune, a╚Öa cum am explicat. Nu ╚Ötiu cum a ajuns ea vedet─â ├«n pres─â, ca ea nu ╚Ötie s─â fac─â ceva, nu are o meserie stabil─â. ╚śi va trebui sa practice meseria ei de baz─â mai intens pentru ce va avea de plat─â.ÔÇŁ, a declarat Bianca Dr─âgu╚Öanu, ├«n exclusivitate pentru Click!

Istoria triunghiului amoros Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean

Cele dou─â foste so╚Ťii ale lui Alex Bodi au fost, la un moment dat, chiar prietene la cataram─â, mai ales dup─â ce musculosul milionar a renun╚Ťat la ambele rela╚Ťii ╚Öi s-a cuplat cu Daria Radionova. Bianca Dr─âgu╚Öanu a fost de real ajutor pentru Iulia S─âl─âgean, care nu este din Bucure╚Öti, ╚Öi pe care a sus╚Ťinut-o de fiecare dat─â c├ónd a avut nevoie. Mai mult, cele dou─â fiicei ale lor, Selena ╚Öi Sofia, erau foarte bune prietene ╚Öi erau ├«nscrise chiar la aceea╚Öi gr─âdini╚Ť─â.

Bianca Dr─âgu╚Öanu ╚Öi Iulia S─âl─âgean erau de nedesp─âr╚Ťit, diva showbiz-ului rom├ónesc introduc├ónd-o ├«n toate cercurile mondene, la petreceri din anturajul s─âu, iar vacan╚Ťele ╚Öi s─ârb─âtorile le f─âceau tot ├«mpreun─â. ├Äntre cele dou─â s-a rupt lan╚Ťul de iubire chiar de Pa╚Öte, ├«n 2021, iar de atunci sunt ├«n r─âzboi.

Iulia S─âl─âgean, de╚Öi a fost bun─â prieten─â cu Bianca Dr─âgu╚Öanu, a ├«nceput s─â s─âpun─â la tv c├ót de afectat─â a fost de rela╚Ťia divei cu fostul ei so╚Ť, Alex Bodi, de╚Öi plecau ├«mpreun─â peste tot, iar toat─â vara lui 2020 au petrecut-o cu to╚Ťii la Mamaia, ori prin alte loca╚Ťii scumpe. Cei trei func╚Ťionau ca o familie normal─â, f─âr─â ca Bianca Dr─âgu╚Öanu s─â ╚Ötie c─â, de fapt, Iulia mai nutrea sentimente pentru tat─âl copilului ei.

stanga
dreapta
bianca dragusanu iulia salagean alex bodi png
Iulia fosta sot╠Žie a lui Alex Bodi 1 jpg
bianca dragusanu instagram jpg
bianca iulia salagean jpg
bianca iulia salagean alex bodi jpg
iulia salagean alex bodi jpg
image png
bianca dragusanu jpg

ÔÇ×A fost o persoan─â fals─â, mi-a dat o lec╚Ťie foarte bun─â, eu mi-am deschis sufletul ├«n fa╚Ťa ei, dar ea a fost pervers─â ╚Öi fals─â. To╚Ťi prietenii au tr─âdat-o, toate cuno╚Ötin╚Ťele au tr─âdat-o, vorbe╚Öte de oamenii ca fiind trad─âtori, dar vorbe╚Öte despre ea. Ea s-a dat prietena meaÔÇŁ, este una dintre declara╚Ťiile Iuliei S─âl─âgean la Xtra Night Show, din urm─â cu c├óteva luni.

Alex Bodi are doi copii, o fat─â cu Raluca, prima so╚Ťie, ╚Öi ├«nc─â o feti╚Ť─â de 5 ani cu Iulia S─âl─âgean. Dup─â ce a cunoscut-o pe Bianca Dr─âgu╚Öanu, musculosul milionar a p─âr─âsit-o pe blond─â, ├«ns─â cei trei au reu╚Öit s─â ajung─â la un compromis, car s-a transformat ├«ntr-o prietenie. Dup─â ce Alex Bodi a fost arestat ├«n dosarul de proxenetism, DIICOT a dezv─âluit c─â fosta so╚Ťie, Iulia S─âl─âgean, a practicat prostitu╚Ťia ├«n Germania. 

├Än prezent, milionarul din Media╚Ö are o rela╚Ťie cu Daria Radionova, o femeie de afaceri din Anglia, de doar 28 de ani, iar Bianca Dr─âgu╚Öanu se iube╚Öte cu Gabi B─âd─âl─âu. Iulia S─âl─âgean nu este implicat─â ├«n nicio rela╚Ťie amoroas─â cu vreo persoan─â cunoscut─â, fiind ocupat─â cu cre╚Öterea fiicei sale, Selena.

stanga
dreapta
bianca dragusanu peruca jpg
bianca dragusanu png
bianca dragusanu png
bianca dragusanu 7 jpeg
irina tanase 13 jpg
BeFunky collage (5) jpg
andre JPG
irinel columbeanu
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
bone ferenc criminal bihor Ziua de Cluj jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg