Bianca Drăgușanu, motivul real al plecării furtunoase din hotelul unde era cazată cu Bădălău. Ce spun apropiații celor doi

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu, adevărul despre plecarea ei din hotelul din Sinaia, unde era cazată alături de Gabi BădălăuFoto: Arhivă personală
Bianca Drăgușanu, adevărul despre plecarea ei din hotelul din Sinaia, unde era cazată alături de Gabi BădălăuFoto: Arhivă personală

Surse apropiate anturajului Biancăi Drăgușanu au dezvăluit pentru Click! motivul real care a stat în spatele plecării furtunoase a fostei asistente TV din hotelul unde era cazată alături de partenerul ei, Gabi Bădălău. După ce Click! a făcut rost de un filmuleț în care Bianca apare singură, cărându-și bagajele, prin zăpadă, fără pic de ajutor, ca după o ceartă, iată că a ieșit la iveală și cauza pentru care aceasta a fost surprinsă în respectiva ipostază.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de locația unde a dus-o Bădălău

Se pare că la mijloc a stat într-adevăr o ceartă, dar nu cea pe care ne-am fi imaginat-o. Deși este cunoscut faptul că Bădălău și Bianca au un stil de a se iubi mai nonconformist, iată că de data aceasta nu divergențele dintre ei au fost reala problemă pentru care fosta asistentă TV a părăsit enervată hotelul de 5 stele din Sinaia. 

Sursele noastre au aflat că, de fapt, cei doi s-au contrat pe serviciile oferite de respectivul hotel, Bianca Drăgușanu fiind extrem de nemulțumită de masa oferită de locație, și nu numai. După ce au comandat un meniu de 500 de euro, blonda s-a plâns că mâncarea ar fi proastă și, nemulțumită, i-a zis lui Gabi Bădălău că vrea să plece. Afaceristul a încercat să o calmeze și să o convingă să rămână, lucru care a enervat-o și mai rău, el nefiind de partea ei, astfel că a decis să își ia bagajele și să plece. 

Mai mult decât atât, spun apropiații Biancăi, aceasta a ajuns să își care singură bagajele la mașină după ce angajații hotelului nu s-au oferit să o ajute. „Bianca a fost foarte nervoasă din cauza asta. Și că mâncarea a fost proastă, dar și că nimeni din staff nu s-a oferit să o ajute cu bagajele. De aia a plecat și de aia s-a și certat cu Gabi. El a încercat să o calmeze și să o facă să rămână”, ne-au declarat apropiații cuplului.

Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce își cară singură bagajele 

Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpădă. Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor. Se pare însă că problema a fost și la angajații hotelului de care Bianca a fost nemulțumită, aceștia neoferindu-se să o ajute cu bagajele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net