Bianca Drăguşanu, schimbare radicală de look. Cum a surprins, la scurt timp după ce şi-a operat ochii

După ce a apelat recent la o nouă operaţie estetică, Bianca Drăguşanu a uimit cu o imagine publicată pe pagina sa de Instagram în care are o cu totul altă culoare de păr: locul blondului a fost luat de un şaten închis.

image
Bianca Dărguşanu este cunoscută pentru părul ei blond Foto; Instagram

Nu este însă o schimbare permanentă. Bianca Drăguşanu a apelat pur şi simplu la ajutorul unei peruci pentru a-şi schimba radical look-ul. Iar noua culoare, chiar dacă temporară, o prinde de minune şi îi evidenţiează ochii albaştrii, dar şi culoarea pielii bronzate.

Bianca a avut grijă să poate şi o ţinută în ton: un body nude, cu un decolteu ameninţător, care s-a potrivit perfect cu şatenul părului.

image
Bianca Drăguşanu şi-a schimbat look-ul cu ajutorul unei peruci Foto: Instagram

Bianca Drăguşanu şi-a făcut „ochi de pisică”

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru operaţii estetice, Bianca a apelat recent la încă o intervenţie: şi-a făcut „ochi de pisică”, o procedură în vogă acum, dar criticată pentru că imită ochii asiticilor.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Fosta asistentă TV a a mai mărturisit că e tentată să îşi schimbe și silicoanele şi că ar putea apela în viitorul apropiat și la un nou implant mamar.

Bianca Drăguşanu dă lunar 40.000 de euro pe haine

Pe lângă operaţii estetice, Bianca e innebunită şi după haine de lux. Vedeta nu se uită la bani cnd îşi cumpără câteva ceva, mai ales că îşi permite. După ce a fost acuzată că ar purta fake-uri, Bianca a dezvăluit că dă 40.000 de euro pe lună pentru a-şi înnoi garderoba şi a venit chiar cu dovezi, bonuri şi etichete.

“Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar când eu știu ce am comandat. Am pe mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat. Zilele trecute mi-am comandat o geacă de la Gucci, măsura 36, am filmat geaca, nu știu ce. Și am trimis-o înapoi! Îmi era mică măsura 36 și am făcut retur. Și-ți bagă banii în 14 zile. A fost 2.200 de euro. Și astăzi mi-a adus iar geaca, măsura 38. Nu beau, nu fumez, nu am vicii! Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult de tot! Eu când știu că investesc în ceasuri, proprietăți și diamante, nu pot să accept să zică cineva așa ceva. E plăcerea mea să investesc în mine. Îmi fac cadouri în fiecare zi”, a declarat Bianca Drăgușanu,

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg