Gabi Bădălău a publicat primele imagini cu Bianca Drăgușanu. Mesajul care închide gura lumii

25 octombrie 2021
image
foto: Instagram

Gabi Bădălău (34 ani) și Bianca Drăgușanu (39 ani) nu se mai ascund. După ce blondina a recunoscut public că îl iubește, tânărul afacerist a venit și el cu o replică la fel de romantică.

Gabi Bădălău a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu el și cu cu iubita lui, cu un mesaj plin de dragoste. În dreptul lor, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu a scris scurt: „A mea”.

image
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălăufoto: Instagram

Este felul lor de a închide gura lumii, mai ales după scandalul recent cu Claudia Pătrășcanu. Nici mama lui Gabi Bădălău nu este prea fericită de acestă relație, Bianca recunoscând că a avut multe de tras cât timp a stat în vila familiei Bădălău. 

“Părinții lui au o problemă cu mine!”

Bianca Drăgușanu spune că nu aventurile lui Gabi Bădălău o pun pe fugă ci, mai degrabă, mama acestuia, care nu o suportă. ”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, a mai spus Bianca.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, viață grea acasă la Gabi Bădălău. «M-am săturat de mă-sa și de ta-su! Nu mă vor». Blonda a spus tot

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, detalii picante despre idila cu Gabi Bădălău: ”Sunt despărțită, care nuntă?”

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg