Cum arată Bianca Drăgușanu după o nouă operație estetică: „Rezultatele sunt mai mult decât incredibile”

dragusanu png
Bianca Drăgușanu s-a operat din nou pentru a avea „ochi de pisică”Foto: Arhivă personală

Deși este adesea criticată pentru multitudinea de intervenții estetice la care a apelat pentru a se „tuna”, Bianca Drăgușanu nu se poate dezice de operațiile de înfrumusețare. Recent, fosta asistentă TV a mai bifat o procedură pe listă, dorind să își întrețină imaginea care a făcut-o faimoasă.

Bianca Drăgușanu și-a făcut „ochi de pisică”

Foarte în vogă în prezent, o nouă intervenție estetică i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu, care a trecut rapid pragul medicului estetican pentru a și-o însuși, fără să mai stea pe gânduri. Cunoscută pentru modul în care și-a schimbat înfățișarea de-a lungul timpului, după ce a ales să își aducă îmbunătățiri la nivelul feței și al corpului, se pare că Bianca își dorește în continuare mai mult. 

Acestea fiind zise, a optat pentru o intervenție numită cantopexie, care presupune o schimbare la nivelul formei ochilor, și anume alungirea acestora până în punctul în care se pot  asemăna cu „ochii de pisică”, de aici și denumirea populară a operației. După ultima sa vizită la estetician, Bianca este foarte mulțumită de rezultat și a publicat câteva imagini și în mediul online pentru a demonstra acest lucru și a le satisface și curiozitatea urmăritorilor ei. 

dragusanu cat eyes png
Bianca Drăgușanu s-a operat din nou pentru a avea „ochi de pisică”Foto: Arhivă personală

Aceasta a declarat că este foarte încântată și că recomandă cu drag această procedură de înfrumusețare. Pentru intervenție, fosta soție a lui Victor Slav a călătorit până la Cluj. Deși a fost în centrul mai multor controverse de-a lungul timpului, legate și de aspectul său și de modul în care a ales să și-l modifice, Bianca a fost mereu apreciată pentru asumarea cu care a recunoscut toate operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Alte dive de pretutindeni aleg să ascundă adevărul și, deși le este prezentată imaginea de dinainte de intervențiile cu pricina, cotinuă să nege că ar fi apelat la medicul estetician.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram. Frecventând constant clinica unui medic estetetician pentru a-și întreține frumusețea, fosta asistentă TV e acum tentată să își schimbe și silicoanele, dezvăluind că ar putea apela în viitorul apropiat și la un nou implant mamar.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
bianca dragusanu png
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg