Bianca Drăgușanu, dans incendiar la bară. Cum a fost filmată în club

17 decembrie 2021

Bianca Drăgușanu și-a schimbat și părul, și năravul pentru o ieșire în oraș. Diva a renunțat pentru câteva ore la blondul care a consacrat-o, pentru un brunet misterios, și a performat un dans la bară spectaculos.

image

Deghizată în Cat Woman, Bianca Drăgușanu (39 de ani) a petrecut o seară de poveste în compania prietenilor, într-un club bucureștean. Se pare că din peisaj a lipsit tocmai iubitul divei, Gabi Bădălău, cu care s-a certat de curând în timpul unei escapade romantice la Sinaia.

Cu extensii negre și îmbrăcată într-o rochie mini din catifea, cu cristale, vedeta s-a simțit inspirată de muzica din club și, după ce a schițat câteva mișcări de dans la masă, s-a ridicat și le-a oferit prietenilor ei un dans la bară incendiar.

image
Bianca Drăgușanu le-a oferit prietenilor un dans provocator la bară

Totul a fost filmat și împărtășit cu fanii pe Instagram și TikTok. Admiratorii nu s-au zgârcit deloc cu laudele, impresia generală fiind aceea că Bianca ar trebui să renunțe la blond, în favoarea acestui negru antracit care o prinde atât de bine.

Bianca Drăgușanu și-a făcut ”ochi de pisică”

Recent, Bianca Drăgușanu a recurs la o operație controversată. Vedeta și-a făcut ”ochi de pisică”, o procedură foarte la modă acum, dar intens criticată, pentru că imită ochii femeilor asiatice.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Fosta asistentă TV a a mai mărturisit că e tentată să îşi schimbe și silicoanele şi că ar putea apela în viitorul apropiat și la un nou implant mamar.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au început povestea romantică într-o vacanță petrecută împreună în Maldive. La vremea respectivă, fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, dezvăluia chiar că cei doi ar avea planuri de căsătorie. Bianca n-a respins ideea, susținând chiar că a treia oară ar putea fi cu noroc”, după mariajele eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi.

Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, declara Bianca Drăgușanu la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
syda sheila jpeg