VIDEO Bianca Drăgușanu, ceartă zdravănă la munte cu Gabi Bădălău. Cum a fost filmată la Sinaia, după scandal

Ultima actualizare:

    Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, din nou probleme în cupluFoto: Arhivă personală
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, din nou probleme în cupluFoto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au vrut să petreacă un weekend de vis la Sinaia, într-un hotel de lux, încadrat la 5 stele. Click! a primit pe adresa de pont webclick@click.ro un video în care diva apare singură și abătută, în timp ce își căra cu greu bagajele la mașină. De altfel, sursele noastre spun că între diva showbiz-ului și milionar s-a iscat un scandal în toată regula, iar noi avem toate informațiile.

Se pare că orice ar face, nu are noroc în dragoste! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au din nou probleme, cei doi certându-se chiar în escapada romantică pe care și-au pregătit-o în acest weekend.

Dacă a divorțat de Alex Bodi după ce l-a acuzat de violență domestică, iată că nici în brațele lui Bădălău nu se poate consola, cei doi mai mult certându-se.

Sursele Click! au aflat că Bianca Drăgușanu a fost la munte cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, însă „excursia” celor doi nu a decurs deloc așa cum s-ar fi așteptat. Se pare că au existat câteva certuri în cuplu, motiv pentru care Bianca a decis să se retragă și să plece, lăsându-l singur pe partenerul ei.

Afaceristul a dus-o pe fosta prezentatoare TV într-u weekend la Sinaia, la un hotel de lux de 5 stele. Milionarul s-a gândit să-și impresioneze iubita, așa că au părăsit Bucureștiul pentru două zile. Toate bune și frumoase, însă, la un moment dat, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au început să se certe, discutând destul de aprins chiar și de față cu alte persoane.

În tot scandalul dintre cei doi, motivul principal care a dus la ceartă a fost gelozia. Atât blonda, cât și milionarul își fac reproșuri continuu, iar relația lor este cu status incert. Diva și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu sunt din 7 zile 5 certați. De un an de zile, de când sunt împreună, Bianca și Bădălău trăiesc intens, căci nu există zi în care să nu aibă o mică ceartă.

Mai mult decât atât, Bădălău s-a hotărât să îi ofere o lecție fostei asistente TV. Bianca Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpădă.

Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor. Să fi fost cearta dintre cei doi atât de aprigă? Cert este că Gabi și-a dorit să o lase pe Bianca să se chinuie singură cu toate bagajele cu care a venit la munte.

Cum au ajuns să formeze un cuplu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au început povestea romantică în vacanța petrecută împreună în Maldive. La vremea respectivă, fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, dezvăluia chiar că cei doi ar avea planuri de căsătorie. Și Bianca a glumit atunci pe marginea subiectului și susținea că „a treia oară e cu noroc”, după ce a mai fost căsătorită, în ordinea enumerării, cu Victor Slav și Alex Bodi.

„Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, declara Bianca Drăgușanu la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu, cu bagajele în stradă, după o ceartă colosală cu Gabi Bădălău, la munte

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net