Daria Radionova, decolteu răvășitor pe Instagram. Milionara lui Alex Bodi a pozat fierbinte

14 decembrie 2021

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, nu se sfiieşte să îşi afişeze formele perfecte, dovadă fiind şi cea mai recentă fotografie de pe contul său de Instagram, în care îşi expune decolteul ameţitor.

image
Daria Radionova şi Alex Bodi foto: Instagram

Daria Radionova a publicat o fotografie în care apare într-o rochie albă, cu nastruri aurii şi cu un decolteu răvăşitor. Aflată într-un magazin de fiţe din Londra, acolo unde locuieşte de ani buni, milionara a probat o rochie, pe care probabil a şi cumpărat-o. Fericită cu ţinuta sa, ea le-a arătat prietenilor virtuali cât de bine îi stă în rochie.

image
Daria Radionova a ales o rochie cu un decolteu ameţitor foto: Instagram

Alex Bodi s-a mutat la Londra pentru Daria Radionova

Originară din Republica Moldova, fotomodel și influencer, Daria Radionova are o relaţie cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Cei doi au mai fost împreună la începutul anului, iar Daria i-a fost alături în perioada arestului la domiciliu, dar s-au despărţit cu scandal în aprilie. Însă sentimentele de iubire au fost mai puternice, iar frumoasa moldoveancă şi omul de afaceri din Mediaş s-au împăcat în noiembrie. Semn că lucrurile sunt foarte serioase, Bodi chiar s-a mutat la Londra de dragul iubitei, unde o răsfaţă prin restaurante şi locaţii de lux.  

„Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai. Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres. Să știi că vii cu drag undeva. Urăsc să fiu singur. Sunt mai liniștit, încerc să-mi văd de viața mea personală. Ne găsim liniștea și fericirea când trebuie să le găsim. Trebuie să atragem binele. Viața e tot timpul o aventură nouă, cu cât cunoști mai mult oamenii descoperi lucruri pozitive și negative. Au fost oameni care m-au lăsat la greu. Când nu mai au nevoie de tine nu sunt lângă tine, dar timpul le cerne pe toate. Sita vieții îți arată cine trebuie să stea lângă tine”, a povestit Alex Bodi.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png