Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova, primele declara╚Ťii despre marea ├«mp─âcare: ┬źVom vedea ce ne ofer─â viitorul┬╗

image
Alex Bodi și Daria Radionovafoto: Instagram

Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova s-au ├«nt├ólnit ├«n Londra, dup─â c├óteva luni ├«n care nu ╚Öi-au mai vorbit. Nu mai este un secret c─â cei doi fo╚Öti iubi╚Ťi s-au blocat pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi telefoane, dup─â ce s-au desp─âr╚Ťit cu scandal. Iat─â c─â, din ├«nt├ómplare, ├«n fa╚Ťa celui mai exclusivist local din Anglia, milionarii au dat nas ├«n nas, iar Click! are toate detaliile ├«mp─âc─ârii nea╚Öteptate.

Este limpede ca lacrima c─â Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova sunt ├«n rela╚Ťii mai bune. Contacta╚Ťi de jurnali╚Ötii Click!, at├ót afaceristul din Media╚Ö, c├ót ╚Öi t├ón─âra de bani gata stabilit─â peste hotare nu au negat c─â se poate s─â revin─â la rela╚Ťia de iubire din trecut, semn c─â ├«n prezent sunt ├«n taton─âri.

Alex Bodi, despre ├«nt├ólnirea cu Daria Radionova: ÔÇ×Nu mai exist─â nicio urm─â de negativitateÔÇŁ

Jurnali╚Ötii Click! au aflat c─â Daria Radionova a fost r─âsf─â╚Ťat─â de Alex Bodi, care a dus-o pe rusoaic─â la un restaurant pe lux ╚Öi opulen╚Ť─â, unde intrarea se face pe baz─â de card de membru. Milionarul ne-a confirmat revederea cu faimoasa ╚Öaten─â, cu care, ini╚Ťial, s-a ├«nt├ólnit din pur─â ├«nt├ómplare. Ulterior, pentru c─â s-au v─âzut ╚Öi poate pentru c─â ╚Öi soarta a intervenit ├«ntre cei doi, afaceristul din Media╚Ö i-a dat ├«nt├ólnire. Rusoaica milionar─â nu l-a putut refuza.ÔÇ×├Än prima zi ne-am ├«nt├ólnit din coinciden╚Ť─â. Dar ieri, ├«ntr-adev─âr, am vorbit, ne-am ├«nt├ólnit, am ie╚Öit la cin─â ├«mpreun─â, pentru c─â suntem doi oameni maturi, am stat de vorb─â ╚Öi am l─âmurit anumite aspecte ├«ntre noi. Asta nu ├«nseamn─â c─â suntem ├«mpreun─â sau ne-am ├«mp─âcat. Nu mai exist─â nicio urm─â de negativitate, suntem doi oameni maturi ╚Öi vom vedea ce ne ofer─â viitorul. Foarte simpluÔÇŁ, a declarat Alex Bodi, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Ascult─â declara╚Ťia lui Alex Bodi despre ├«nt├ólnirea cu Daria Radionova! 

Contactat─â pentru a povesti despre ├«nt├ólnirea cu afaceristul din Media╚Ö, Daria Radionova a preferat s─â nu spun─â prea mult, ├«ns─â a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â Alex Bodi i-ar putea intra, din nou, ├«n anturaj mai mult dec├ót un prieten. ÔÇ×Prefer s─â nu comentez nimic despre ├«nt├ólnirea noastr─â. Este mai bine a╚Öa. ╚śtiu c─â este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedeaÔÇŁ, a declarat Daria Radionova, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Daria Radionova, desp─âr╚Ťire ÔÇ×╚Öifonat─âÔÇŁ de Alex Bodi

Afacerista din Londra a avut o rela╚Ťie de un an cu milionarul din Media╚Ö, care jongla ├«ntre ea ╚Öi Bianca Dr─âgu╚Öanu. T├ón─âra de 28 de ani a devenit iubita oficial─â a unuia dintre cei mai v├óna╚Ťi b─ârba╚Ťi din showbiz dup─â ce a ╚Öi cerut-o de so╚Ťie cu un inel ├«n valoare de 30 de mii de euro.Daria Radionova a fost cea care i-a fost al─âturi lui Alex Bodi ╚Öi ├«n perioada arestului la domiciliu, astfel c─â 5 luni de zile nu s-a mi╚Öcat din casa din Tunari. Dup─â ce a fost eliberat, afaceristul a avut o perioad─â de tensiune cu ╚Öatena, pe care a p─âr─âsit-o pentru modelul Justyna Gradek, cu care a avut o rela╚Ťie pasager─â. La c├óteva luni distan╚Ť─â, Daria ╚Öi Alex Bodi sunt din nou ├«mpreun─â, deocamdat─â ca prieteni, ├«ns─â nu se exclude situa╚Ťia ├«n care vor fi iar iubi╚Ťi.

Citește și:

Bianca Dr─âgu╚Öanu ╚Öi Alex Bodi au divor╚Ťat oficial! De ce a ie╚Öit vedeta nervoas─â de la notar

Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg