Alex Bodi și Daria Radionova, primele declarații despre marea împăcare: «Vom vedea ce ne oferă viitorul»

Ultima actualizare:

    Alex Bodi și Daria Radionovafoto: Instagram
Alex Bodi și Daria Radionovafoto: Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova s-au întâlnit în Londra, după câteva luni în care nu și-au mai vorbit. Nu mai este un secret că cei doi foști iubiți s-au blocat pe rețelele de socializare și telefoane, după ce s-au despărțit cu scandal. Iată că, din întâmplare, în fața celui mai exclusivist local din Anglia, milionarii au dat nas în nas, iar Click! are toate detaliile împăcării neașteptate.

Este limpede ca lacrima că Alex Bodi și Daria Radionova sunt în relații mai bune. Contactați de jurnaliștii Click!, atât afaceristul din Mediaș, cât și tânăra de bani gata stabilită peste hotare nu au negat că se poate să revină la relația de iubire din trecut, semn că în prezent sunt în tatonări.

Alex Bodi, despre întâlnirea cu Daria Radionova: „Nu mai există nicio urmă de negativitate”

Jurnaliștii Click! au aflat că Daria Radionova a fost răsfățată de Alex Bodi, care a dus-o pe rusoaică la un restaurant pe lux și opulență, unde intrarea se face pe bază de card de membru. Milionarul ne-a confirmat revederea cu faimoasa șatenă, cu care, inițial, s-a întâlnit din pură întâmplare. Ulterior, pentru că s-au văzut și poate pentru că și soarta a intervenit între cei doi, afaceristul din Mediaș i-a dat întâlnire. Rusoaica milionară nu l-a putut refuza.„În prima zi ne-am întâlnit din coincidență. Dar ieri, într-adevăr, am vorbit, ne-am întâlnit, am ieșit la cină împreună, pentru că suntem doi oameni maturi, am stat de vorbă și am lămurit anumite aspecte între noi. Asta nu înseamnă că suntem împreună sau ne-am împăcat. Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Click!

Ascultă declarația lui Alex Bodi despre întâlnirea cu Daria Radionova! 

Contactată pentru a povesti despre întâlnirea cu afaceristul din Mediaș, Daria Radionova a preferat să nu spună prea mult, însă a lăsat să se înțeleagă că Alex Bodi i-ar putea intra, din nou, în anturaj mai mult decât un prieten. „Prefer să nu comentez nimic despre întâlnirea noastră. Este mai bine așa. Știu că este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedea”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate, pentru Click!

Daria Radionova, despărțire „șifonată” de Alex Bodi

Afacerista din Londra a avut o relație de un an cu milionarul din Mediaș, care jongla între ea și Bianca Drăgușanu. Tânăra de 28 de ani a devenit iubita oficială a unuia dintre cei mai vânați bărbați din showbiz după ce a și cerut-o de soție cu un inel în valoare de 30 de mii de euro.Daria Radionova a fost cea care i-a fost alături lui Alex Bodi și în perioada arestului la domiciliu, astfel că 5 luni de zile nu s-a mișcat din casa din Tunari. După ce a fost eliberat, afaceristul a avut o perioadă de tensiune cu șatena, pe care a părăsit-o pentru modelul Justyna Gradek, cu care a avut o relație pasageră. La câteva luni distanță, Daria și Alex Bodi sunt din nou împreună, deocamdată ca prieteni, însă nu se exclude situația în care vor fi iar iubiți.

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial! De ce a ieșit vedeta nervoasă de la notar

Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net