Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova, primele declara╚Ťii despre marea ├«mp─âcare: ┬źVom vedea ce ne ofer─â viitorul┬╗

image
Alex Bodi și Daria Radionovafoto: Instagram

Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova s-au ├«nt├ólnit ├«n Londra, dup─â c├óteva luni ├«n care nu ╚Öi-au mai vorbit. Nu mai este un secret c─â cei doi fo╚Öti iubi╚Ťi s-au blocat pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi telefoane, dup─â ce s-au desp─âr╚Ťit cu scandal. Iat─â c─â, din ├«nt├ómplare, ├«n fa╚Ťa celui mai exclusivist local din Anglia, milionarii au dat nas ├«n nas, iar Click! are toate detaliile ├«mp─âc─ârii nea╚Öteptate.

Este limpede ca lacrima c─â Alex Bodi ╚Öi Daria Radionova sunt ├«n rela╚Ťii mai bune. Contacta╚Ťi de jurnali╚Ötii Click!, at├ót afaceristul din Media╚Ö, c├ót ╚Öi t├ón─âra de bani gata stabilit─â peste hotare nu au negat c─â se poate s─â revin─â la rela╚Ťia de iubire din trecut, semn c─â ├«n prezent sunt ├«n taton─âri.

Alex Bodi, despre ├«nt├ólnirea cu Daria Radionova: ÔÇ×Nu mai exist─â nicio urm─â de negativitateÔÇŁ

Jurnali╚Ötii Click! au aflat c─â Daria Radionova a fost r─âsf─â╚Ťat─â de Alex Bodi, care a dus-o pe rusoaic─â la un restaurant pe lux ╚Öi opulen╚Ť─â, unde intrarea se face pe baz─â de card de membru. Milionarul ne-a confirmat revederea cu faimoasa ╚Öaten─â, cu care, ini╚Ťial, s-a ├«nt├ólnit din pur─â ├«nt├ómplare. Ulterior, pentru c─â s-au v─âzut ╚Öi poate pentru c─â ╚Öi soarta a intervenit ├«ntre cei doi, afaceristul din Media╚Ö i-a dat ├«nt├ólnire. Rusoaica milionar─â nu l-a putut refuza.ÔÇ×├Än prima zi ne-am ├«nt├ólnit din coinciden╚Ť─â. Dar ieri, ├«ntr-adev─âr, am vorbit, ne-am ├«nt├ólnit, am ie╚Öit la cin─â ├«mpreun─â, pentru c─â suntem doi oameni maturi, am stat de vorb─â ╚Öi am l─âmurit anumite aspecte ├«ntre noi. Asta nu ├«nseamn─â c─â suntem ├«mpreun─â sau ne-am ├«mp─âcat. Nu mai exist─â nicio urm─â de negativitate, suntem doi oameni maturi ╚Öi vom vedea ce ne ofer─â viitorul. Foarte simpluÔÇŁ, a declarat Alex Bodi, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Ascult─â declara╚Ťia lui Alex Bodi despre ├«nt├ólnirea cu Daria Radionova! 

Contactat─â pentru a povesti despre ├«nt├ólnirea cu afaceristul din Media╚Ö, Daria Radionova a preferat s─â nu spun─â prea mult, ├«ns─â a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â Alex Bodi i-ar putea intra, din nou, ├«n anturaj mai mult dec├ót un prieten. ÔÇ×Prefer s─â nu comentez nimic despre ├«nt├ólnirea noastr─â. Este mai bine a╚Öa. ╚śtiu c─â este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedeaÔÇŁ, a declarat Daria Radionova, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Daria Radionova, desp─âr╚Ťire ÔÇ×╚Öifonat─âÔÇŁ de Alex Bodi

Afacerista din Londra a avut o rela╚Ťie de un an cu milionarul din Media╚Ö, care jongla ├«ntre ea ╚Öi Bianca Dr─âgu╚Öanu. T├ón─âra de 28 de ani a devenit iubita oficial─â a unuia dintre cei mai v├óna╚Ťi b─ârba╚Ťi din showbiz dup─â ce a ╚Öi cerut-o de so╚Ťie cu un inel ├«n valoare de 30 de mii de euro.Daria Radionova a fost cea care i-a fost al─âturi lui Alex Bodi ╚Öi ├«n perioada arestului la domiciliu, astfel c─â 5 luni de zile nu s-a mi╚Öcat din casa din Tunari. Dup─â ce a fost eliberat, afaceristul a avut o perioad─â de tensiune cu ╚Öatena, pe care a p─âr─âsit-o pentru modelul Justyna Gradek, cu care a avut o rela╚Ťie pasager─â. La c├óteva luni distan╚Ť─â, Daria ╚Öi Alex Bodi sunt din nou ├«mpreun─â, deocamdat─â ca prieteni, ├«ns─â nu se exclude situa╚Ťia ├«n care vor fi iar iubi╚Ťi.

Citește și:

Bianca Dr─âgu╚Öanu ╚Öi Alex Bodi au divor╚Ťat oficial! De ce a ie╚Öit vedeta nervoas─â de la notar

Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg