Alex Bodi si Daria Radionova, primele imagini impreună, la Londra! Click! a aflat detalii de ultimă oră

27 noiembrie 2021
article img
Alex Bodi, la restaurantul din Londrafoto: Instagram

E oficial! Alex Bodi și Daria Radionova sunt din nou un cuplu și sunt mai fericiți ca niciodată! Omul de afaceri din Mediaș a postat primele poze de la împăcare cu iubita sa, frumoasa Daria Rodionova. Alex a scos-o pe Daria într-un restaurant de fițe din Londra, alături de prietenii săi.

Ema Uta poate să-și ia “ adio”, deocamdată, de la Alex Bodi. Omul de afaceri, care în ultima vreme a schimbat femeile ca pe șosete, a părăsit-o și s-a întors în brațele fostei iubite, Daria Radionova. Cei doi se află acum împreună la Londra. Alex Bodi și-a scos iubita la un restaurant select din Londra, pentru a lua masa împreună cu prietenii lui. Omul de afaceri, abia ieșit din închisoare, a postat și primele poze cu el în compania Dariei, extrem de fericiți. La un moment dat, celebrul afacerist a avut un moment de tandrețe și sărutat-o pe frunte pe Daria Radionova.

article img
Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți, la restaurantul din Londrafoto: Instagram

Alex Bodi are în plan să se mute la Londra

Click! a aflat, în exclusivitate, și ce planuri de viitor au cei doi "porumbei", acestea fiind cât se poate de serioase. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! că Alex Bodi nu ar mai vrea să petreacă mult timp în România și are în plan să se mute la Londra, împreună cu Daria. Omul de afaceri, care mai are încă probleme cu legea, ar urma să vină în România doar pentru controlul judiciar. Anul acesta, în luna aprilie, Alex Bodi și Daria s-au despărțit oficial. Separarea a fost una cu scandal însă, mai nou, cei doi au decis să uite trecutul tumultuos și să mai dea o șansă iubirii lor.

article img
Alex Bodi și Daria Radionova, ipostaze tandre, la Londrafoto: arhivă personală

Click! a scris, în exclusivitate, despre întâlnirea recentă pe care Alex Bodi și Daria Radionova au avut-o la Londra. „Am vorbit, ne-am întâlnit, am ieșit la cină împreună, pentru că suntem doi oameni maturi, am stat de vorbă și am lămurit anumite aspecte între noi. Asta nu înseamnă că suntem împreună sau ne-am împăcat. Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu”, declara Alex Bodi, în exclusivitate, pentru Click!, zilele trecute. Iată că din imagini se vede clar că marea împăcare s-a produs între cei doi.

Citește și:

Alex Bodi și Daria Radionova, primele declarații despre marea împăcare: «Vom vedea ce ne oferă viitorul»

Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

article img
Daria Radionova și Alex Bodi, la Londrafoto: arhivă personală

article img
Alex Bodi a publicat pe Instastory această imagine cu Dariafoto: Instagram