Alex Bodi și Iulia Sălăgean reiau legătura după un an în care magistrații le-au interzis să comunice: Am suferit mult

Ultima actualizare:

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, are toate motivele să fie fericită, Miercuri a aflat că poate relua legătura cu omul de afaceri, după un an în care magistrații i-au interzis vehement asta. 

image

Iulia Sălăgean vor putea comunica din nou, după un an în care le-a fost interzis să ia legătura din cauza dosarului în care omul de afaceri Alex Bodi era cercetat. Miercuri, Iulia a fost informată că îl poate contacta pe tatăl fetiței sale și este peste măsură de încântată. 

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au împreună o fetiță, iar Iulia susține că interdicția de a comunica timp de un an cu Alex a fost una foarte dificilă nu atât pentru ea, cât pentru micuță. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale recent, iar Iulia a povestit că de pe patul de spital îl striga pe tatăl ei pentru că dorea ca el să îi fie alături.

Iulia a mărturisit că momentan nu l-a contactat pe Alex Bodi, însă intenționează să facă acest lucru curând. 

Acum ceva timp am fost cu fata de urgență la spital, iar fata era obișnuită ca în orice moment mai greu să fie cu Alex, că mereu își ia putere de la el. În momentele alea a trebuit să o țin eu, iar ea îl striga pe Alex și nu putea să vină să-și vadă copilul la spital pentru că eram și eu acolo, sunt situații în care oamenii nu se gândesc. Noi ne-am ținut foarte corect de chestiile astea impuse de ei”, a declarat Iulia. 

Iulia poate relua legătura cu Alex Bodi

Iulia a povestit că a menținut o relație de prietenie cu Alex Bodi de dragul fiicei pe care o au împreună și este conștientă de faptul că micuța are nevoie de ambii părinți în viața ei pentru a se simți protejată și iubită. 

Nu am luat legătura momentan, avem liber în legătura cu fata. Nici nu ne-am văzut de mai bine de un an, dar nu-i vorba neapărat de noi doi aici să luăm legătura în ceea ce ne privește pe noi personal, e vorba de copil și vreau să povestesc ceva dacă avem timp.

Eu am suferit foarte mult lângă fată, știi că am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok”, a povestit Iulia, contactată de către cei de la Antena Stars. 

Viața personală a lui Alex Bodi este foarte complicată

Situația amoroasă a lui Alex Bodi rămâne una complicată. Recent, omul de afaceri s-a despărțit de frumoasa rusoaica Daria Radionova, deși susține că ea este femeia care îi aduce zâmbetul pe buze. Mai mult decât atât, se zvonește că el ar fi plecat și într-o vacanță alături de Ema Uta. 

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Iulia

Bianca Drăgușanu este în război deschis cu Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată de faptul că i-ar fi spart contul de Instagram de mai multe ori. Sătulă de acuzațiile care i-au fost aduse public, Bianca a pus piciorul în prag și a apelat la avocați pentru a-și face dreptate.

Bianca nu a avut cuvinte pozitive la adresa Iuliei și a subliniat că fosta soție a lui Bodi va trebui să scoată din buzunar o scumă frumușică pentru a-i plăti daune ținând cont că i-a pătat serios imaginea. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net