Motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: "Vica m-a trădat "

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu și Vica Blochinafoto: Instagram
Bianca Drăgușanu și Vica Blochinafoto: Instagram

Bianca Drăgușanu (39 de ani) nu a mai rezistat și a dezvăluit că duce un război pe viață și pe moarte cu fostele ei prietene. Scandalul cu fostul soț, Alex Bodi, a azvârlit-o în mijlocul unor conflicte cu fostele sau actualele femei din viața afaceristului de la Mediaș.

Ultima prietenă care a trădat-o și cu care Bianca a rupt orice legătură, după ce aceasta a ieșit la masă cu Alex Bodi, este Vica Blochina. Vica și Bianca au fost prietene la cataramă, însă lanțul iubirii s-a rupt brusc din cauza trădării Vicăi. „Vica m-a trădat și am rupt orice legătură cu ea! S-a anturat cu personaje care mi-au făcut rău. Mă refer la fostul soț. Când stai la masă cu dușmanul meu nu-mi mai ești prieten“, a spus Bianca, invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.


    Vica Blochina, lângă Alex Bodifoto: Instagram
Vica Blochina, lângă Alex Bodifoto: Instagram

„Imediat te toarnă și eu le torn pe ele”

Un scandal de notorietate este cel dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. Cele două s-au împrietenit și se aveau ca surorile, după ce Bianca a divorțat cu scandal de Alex Bodi. Recent, însă, Iulia a trecut de partea lui Bodi, cu care are o fetiță, și i-a declarat război pe față Biancăi Drăgușanu. Cele două s-au certat ca la ușa cortului în casa lui Gabi Bădălău, unde și-au aruncat cuțite la propriu peste masă și cuvinte grele. Iulia a acuzat-o atunci pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să o plaseze unor domni cu dare de mână atunci când au fost plecate în Dubai. ”Toate sunt turnătoare, eu cu niciuna nu vreau să fiu prietenă, știu ceva și imediat te toarnă, și eu le torn pe ele. Cea mai mare turnătoare din viața mea este o fostă prietenă de-a mea, venită în viața mea chiar cu scopul de a mă filma, de a mă poza”, a declarat Bianca Drăgușanu, referindu-se chiar la Iulia Sălăgean.

„Cu Zăvo, ne-am porcăit una pe alta!”

Oana Zăvoranu nu a ezitat să o atace în Instastory-urile sale și pe Bianca Drăgușanu, chiar dacă la început cele două au fost prietene. „De la niște Instastory-uri, ea a zis niște lucruri, eu niște lucruri, ne-am porcăit una pe alta în ultimul hal. Apoi i-am zis: <băi Oana, râde lumea de noi>. Eu o iubesc, o apreciez, e super mișto, deșteaptă, descurcăreață. De unde luam masa împreună și ieșeam, ea a început să vorbească urât de mine, apoi am zis și eu chestii urâte despre ea. Apoi mi-a dat un mesaj, am vorbit, ne-am cerut scuze, ne-am împăcat. Știe că e specială”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și:

FOTO Vica Blochina s-a distrat cu Alex Bodi la București, Bianca Drăgușanu "a fugit" cu Ramona Gabor în Marbella

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. «Mi-a făcut avansuri!»

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net