Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Click! are toate detaliile

20 ianuarie 2022

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar Click! are toate detaliile despărțirii. Cei doi s-au blocat pe telefon, nu se mai urmăresc nici pe social media, semn că, de data aceasta, lucrurile sunt definitive. 

image
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Sursa foto: cancan.ro

Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus din nou adio! Cei doi s-au împăcat înainte de sărbători, după ce s-au întâlnit întâmplător în Londra. Nu a durat mult, iar sentimentele de iubire au revenit. Click! a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar milionarul se distrează deja cu Ema Uta, fosta iubită, la care s-a întors după o ceartă cu frumoasa rusoaică stabilită în Londra.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit de două săptămâni!

Faimoasa milionară cu care Alex Bodi s-a iubit în ultimele luni a fost părăsită de afacerist în urmă cu aproape două săptămâni. Cei doi nu au mai vorbit de o săptămână, iar în ultimele două săptămâni au discutat doar despre despărțire.

„Alex s-a despărțit de Daria, i-a spus să rămână cu Instagramul ei și cu pozele, nu au mai vorbit mare lucru, iar în ultima săptămână nu s-au auzit deloc. Alex a pus punct relației dintre ei.”, a declarat o sursă din anturaj pentru Click!

stanga
dreapta
daria radionova jpeg
daria radionova alex bodi jpeg
alex bodi daria radionova jpeg
alex bodi daria radionova  png
bodi alex daria radionova jpeg
daria radionova alex bodi1 jpeg
daria radionova alex bodi jpeg
daria radionova png

Daria Radionova a declarat pentru Click! că lucrurile au stat diferit și că milionarul din Mediaș ar fi înșelat-o, de fapt. „Ne-am despărțit, evident”. Șatena a ieșit șifonată, din nou, din relația cu Alex Bodi, care ar fi părăsit-o și anul trecut, în aprilie, chiar înainte să iasă din arestul la domiciliu.

Ultima împăcare de la finalul anului 2021 părea să vină cu o căsătorie, copii, plus mutarea afaceristului în Londra, alături de iubita lui. Iată că relația nu i-a ținut mult, deși Daria Radionova s-a despărțit de logodnicul ei de la acea vreme pentru Alex Bodi. Deși credea că o să rămână cu milionarul din Mediaș, șatena a fost iar părăsită.

Cei doi au avut mai multe discuții aprinse, în care și-au reproșat lucuri. Până la urmă, Alex Bodi i-a trimis un mesaj de separare tinerei de 28 de ani, pe care ar fi lăsat-o cu ochii în soare și și-a cumpărat bilet către Bahamas cu Ema Uta.

stanga
dreapta
alex bodi si ema uta jpeg
alex bodi 1 jpeg
alex bodi ema uta jpeg
bodi alex jpeg
bianca dragusanu alex bodi jpeg
ema uta mexic 1 jpeg
ema uta bahamas 2 jpeg jpeg
ema uta kenya 1 jpeg jpeg
ema uta mexic 1 jpeg jpeg
ema uta png png
ema uta jpeg
ema uta mexic 2 jpeg jpeg
ema uta bahamas 1 jpeg jpeg
Alex Bodi, în Bahamas cu Ema Uta
ema uta kenya 3 jpeg jpeg
ema uta kenya 2 jpeg jpeg
ema uta maldive 1 jpeg jpeg
ema uta maldive 2 jpeg jpeg
ema uta bahamas 1 jpeg
ema uta in maldive png png

Afaceristul și Ema Uta s-au dat de gol după ce au postat imagini din același loc, doar că nu împreună, pentru a ține pe toată lumea în suspans. Din sursele Click!, Alex Bodi se simte fericit alături de make-up artist, care pare să fie femeia cu care își dorește o relație, cel puțin acum, în perioada aceasta. Până în primăvară nu se știe care este direcția milionarului, care sigur va colinda Monte Carlo, Monaco, imediat ce se încălzește.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg