Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Click! are toate detaliile

Ultima actualizare:

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar Click! are toate detaliile despărțirii. Cei doi s-au blocat pe telefon, nu se mai urmăresc nici pe social media, semn că, de data aceasta, lucrurile sunt definitive. 

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Sursa foto: cancan.ro
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Sursa foto: cancan.ro

Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus din nou adio! Cei doi s-au împăcat înainte de sărbători, după ce s-au întâlnit întâmplător în Londra. Nu a durat mult, iar sentimentele de iubire au revenit. Click! a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar milionarul se distrează deja cu Ema Uta, fosta iubită, la care s-a întors după o ceartă cu frumoasa rusoaică stabilită în Londra.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit de două săptămâni!

Faimoasa milionară cu care Alex Bodi s-a iubit în ultimele luni a fost părăsită de afacerist în urmă cu aproape două săptămâni. Cei doi nu au mai vorbit de o săptămână, iar în ultimele două săptămâni au discutat doar despre despărțire.

„Alex s-a despărțit de Daria, i-a spus să rămână cu Instagramul ei și cu pozele, nu au mai vorbit mare lucru, iar în ultima săptămână nu s-au auzit deloc. Alex a pus punct relației dintre ei.”, a declarat o sursă din anturaj pentru Click!

Daria Radionova a declarat pentru Click! că lucrurile au stat diferit și că milionarul din Mediaș ar fi înșelat-o, de fapt. „Ne-am despărțit, evident”. Șatena a ieșit șifonată, din nou, din relația cu Alex Bodi, care ar fi părăsit-o și anul trecut, în aprilie, chiar înainte să iasă din arestul la domiciliu.

Ultima împăcare de la finalul anului 2021 părea să vină cu o căsătorie, copii, plus mutarea afaceristului în Londra, alături de iubita lui. Iată că relația nu i-a ținut mult, deși Daria Radionova s-a despărțit de logodnicul ei de la acea vreme pentru Alex Bodi. Deși credea că o să rămână cu milionarul din Mediaș, șatena a fost iar părăsită.

Cei doi au avut mai multe discuții aprinse, în care și-au reproșat lucuri. Până la urmă, Alex Bodi i-a trimis un mesaj de separare tinerei de 28 de ani, pe care ar fi lăsat-o cu ochii în soare și și-a cumpărat bilet către Bahamas cu Ema Uta.

Afaceristul și Ema Uta s-au dat de gol după ce au postat imagini din același loc, doar că nu împreună, pentru a ține pe toată lumea în suspans. Din sursele Click!, Alex Bodi se simte fericit alături de make-up artist, care pare să fie femeia cu care își dorește o relație, cel puțin acum, în perioada aceasta. Până în primăvară nu se știe care este direcția milionarului, care sigur va colinda Monte Carlo, Monaco, imediat ce se încălzește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net