Alex Bodi, secretul milioanelor din criptomonede. Sfaturi pentru cei care vor să se îmbogățească

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Alex Bodi este o persoană care întotdeauna s-a mândrit cu averea sa. Nu se ferește să își afișeze public achizițiile de lux și să vorbeasă despre cum s-a îmbogățit. Recent, el a distribuit un scurt clip video în care oferă sfaturi celor care doresc să se îmbogățească făcând afaceri cu criptomonede. 

image

Alex Bodi are o avere impresionantă, iar contul său de Instagram abundă în fotografii în care face paradă cu obiectele de lux pe care le deține. Afaceristul are o colecție imresionantă de bolizi de lux, între care se numără și SUC Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador SV, Ferrari Pista 488, un Mercedes-AMG G 63 cu V8. Mai mult decât atât, Alex deține propriul avion. 

Afaceristul a dezvăluit, în repetate rânduri, cum a reușit să acumuleze suma impresionantă de bani care se află în conturile sale. Deține o firmă în Spania, alături de un prieten și este implicat în tranzacțiile cu criptomonede. 

Alex Bodi a oferit sfaturi celor pasionați de criptomonede

Tot despre criptomonede a vorbit Alex Bodi și în cel mai recent clip video de pe contul personal de TikTok. Afaceristul le-a atras atenția celor care îl urmăresc și i-a sfătuit să nu dea crezare celor care se cred experți în tranzacțiile cu criptomonede căci ele nu sunt atât de ușoare precum par.

El s-a adresat și celor care se consideră experți în astfel de tranzacții și le-a subliniat, lipsit de modestie că el făcea astfel de tranzacții cu ani în urmă atunci când ei nu aveau habar ce înseamnă cuvântul criptomonedă. În final, sfatul pe care îl oferă Alex Bodi este unul: dacă te implici în astfel de afaceri este recomandat că nu spui nimănui despre planurile tale pentru a nu fi "vizitat"de oamenii legii, iar succesul tău să ia sfârșit la fel de repede cum a început!

Alex Bodi va ajunge pe masa de operație 

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi a dezvăluit că se confruntă cu mici probleme de sănătate care necesită atenție imediată. Este vorba despre o problemă mai veche la nivelul picioarelor. Afaceristul se va opera la o clinică din străinătate, opțiunile pe care le are fiind un centru medical din Londra și altul din Paris. 

„Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net