Alex Bodi, probleme de sănătate! Va fi operat la o clinică din străinătate

Alex Bodi se confruntă cu probleme la început de an. Omul de afaceri a anunțat că va trece printr-o intervenție chirurgicală pentru că niște probleme de sănătate mai vechi s-au agravat, operația nu mai suportă amânare. 

Alex Bodi va merge la o clinică din străinătate Sursă foto: Arhivă personală
Alex Bodi va merge la o clinică din străinătate Sursă foto: Arhivă personală

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va ajunge pe masa de operație în curând. Afaceristul se confruntă cu niște probleme de sănătate mai vechi care se pare că au recidivat și are nevoie de ajutorul medicilor. Alex Bodi refuză să apeleze la medicii din țară și dorește să se trateze la clinici aflate la mii de kilometri departare din România.

El le-a vorbit prietenilor și admiratorilor despre situația delicată în care se află și le-a dezvăluit mai multe amănunte. „Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Alex Bodi susține că va efectua operația într-o clinică fie din Londra, fie din Franța, acest lucru urmând să îl stabilească cât mai repede. 

Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul. Alex a mărturisit că nu este prima dată când se confruntă problema menționată. 

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat la finalul anului 2021

Alex Bodi petrece foarte mult timp în Londra de când s-a împăcat cu fosta sa iubită, Daria Radionova. Revine în România doar atunci când trebuie să se prezinte pentru controlul judiciar. Afaceristul s-a mutat într-un cartier luxos din Londra și este fericit alături de Daria. Nu dorește să povestească foarte multe despre povestea lor de dragoste și nici să epateze, după cum a mărturisit chiar el. 

În ciuda faptului că este discret în ceea ce privește viața personală, Alex Bodi a dezvăluit cum a reușit să o recucerească pe Daria. Potrivit spuselor sale, împăcarea a avut loc într-o manieră neplanificată și a fost rezultatul unor discuții care s-au întins pe mai multe zile. 

Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai. Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres", mărturisea Alex Bodi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net