Alex Bodi s-a mutat la Londra cu Daria Radionova: „Îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii!”

Ultima actualizare:

    Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți, la restaurantul din Londrafoto: Instagram
Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți, la restaurantul din Londrafoto: Instagram

Alex Bodi a dat România pe Marea Britanie de când s-a împăcat cu fosta iubită, Daria Radionova. Omul de afaceri și-a făcut bagajele și s-a mutat la iubita lui, într-un cartier de lux din Londra. Acolo și-a sărbătorit, recent și ziua de naștere.AlexBodi, care a împlinit 37 de ani, mai vine în România doar atunci când trebuie să se prezinte pentru controlul judiciar.

„Au fost oameni care m-au lăsat la greu!”


    Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcatFoto: Instagram
Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcatFoto: Instagram

„Am avut de mult în gând să mă mut în România. Acum sunt tot timpul plecat. Eu în Londra am companii, mi s-au ivit oportunități și trebuie să profit. Eu cu Daria suntem ok, nu vrem să epatăm și nici să demonstrăm cuiva ceva, luăm lucrurile cu calm”, a declarat Alex Bodi, la „Teo Show”.Anul acesta, în luna aprilie, Alex Bodi și Daria s-au despărțit oficial. Separarea a fost una cu scandal însă, mai nou, cei doi au decis să uite trecutul tumultuos și să mai dea o șansă iubirii lor. Omul de afaceri originar din Mediaș a povestit cum a recucerit-o pe fosta iubită.

„Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai. Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres. Să știi că vii cu drag undeva. Urăsc să fiu singur. Sunt mai liniștit, încerc să-mi văd de viața mea personală. Ne găsim liniștea și fericirea cîmd trebuie să le găsim. Trebuie să atragem binele. Viața e tot timpul o aventură nouă, cu cât cunoști mai mult oamenii descoperi lucruri pozitive și negative. Au fost oameni care m-au lăsat la greu. Când nu mai au nevoie de tine nu sunt lângă tine, dar timpul le cerne pe toate. Sita vieții îți arată cine trebuie să stea lângă tine. Nu știu ce fac de Sărbători, strângem bani pentru cadourile de Crăciun”, a mai spus Bodi, la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net