Alex Bodi s-a mutat la Londra cu Daria Radionova: „Îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii!”

f8e2dcf8 f820 4a7c b4ce c97ff9787ad8 jpeg
Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți, la restaurantul din Londrafoto: Instagram

Alex Bodi a dat România pe Marea Britanie de când s-a împăcat cu fosta iubită, Daria Radionova. Omul de afaceri și-a făcut bagajele și s-a mutat la iubita lui, într-un cartier de lux din Londra. Acolo și-a sărbătorit, recent și ziua de naștere.AlexBodi, care a împlinit 37 de ani, mai vine în România doar atunci când trebuie să se prezinte pentru controlul judiciar.

„Au fost oameni care m-au lăsat la greu!”

img 0510 0 jpeg
Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcatFoto: Instagram

„Am avut de mult în gând să mă mut în România. Acum sunt tot timpul plecat. Eu în Londra am companii, mi s-au ivit oportunități și trebuie să profit. Eu cu Daria suntem ok, nu vrem să epatăm și nici să demonstrăm cuiva ceva, luăm lucrurile cu calm”, a declarat Alex Bodi, la „Teo Show”.Anul acesta, în luna aprilie, Alex Bodi și Daria s-au despărțit oficial. Separarea a fost una cu scandal însă, mai nou, cei doi au decis să uite trecutul tumultuos și să mai dea o șansă iubirii lor. Omul de afaceri originar din Mediaș a povestit cum a recucerit-o pe fosta iubită.

„Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai. Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres. Să știi că vii cu drag undeva. Urăsc să fiu singur. Sunt mai liniștit, încerc să-mi văd de viața mea personală. Ne găsim liniștea și fericirea cîmd trebuie să le găsim. Trebuie să atragem binele. Viața e tot timpul o aventură nouă, cu cât cunoști mai mult oamenii descoperi lucruri pozitive și negative. Au fost oameni care m-au lăsat la greu. Când nu mai au nevoie de tine nu sunt lângă tine, dar timpul le cerne pe toate. Sita vieții îți arată cine trebuie să stea lângă tine. Nu știu ce fac de Sărbători, strângem bani pentru cadourile de Crăciun”, a mai spus Bodi, la Kanal D.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg