Prima imagine cu Alex Bodi și Ema Uta împreună! Milionarul o atinge lasciv pe posterior

Ultima actualizare:

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca oricând. Omul de afaceri trăiește clipe de vis departe de România alături de iubita sa, make-up artistul Ema Uta. Cei doi sunt cazați la un resort exclusivist din Maldive pentru care au scos din conturi nu mai puțin de 50.000 de euro pentru o singură noapte de cazare. 

Ema Uta și Alex Bodi nu își mai ascund relația
Ema Uta și Alex Bodi nu își mai ascund relația

Alex Bodi iubește din nou după despărțirea de Daria Radionova. Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este frumoasa Ema Uta. Cuplul a plecat într-o vacanță în Maldive și trăiesc momente de poveste.

Conturile de Instagram ale celor doi sunt pline de fotografii cu peisajele fantastice din Maldive. Alex Bodi a decis să facă publică relația cu Ema Uta și a distribuit o imagine în care apare în ipostaze tandre alături de cea mai recentă dintre cuceririle sale. 

Alex Bodi și Ema Uta nu se plictisesc o clipă în vacanța din Maldive. Fac scufundări, explorează alte insule situate în apropierea celei pe care se află, au parte de mâncare rafinată și băuturi scumpe și...sunt îmbătați de iubite, judecând după ultimele imagini distribuite de către Bodi.

Îmbrăcați în costume de baie, semn că se pregăteau pentru plajă și înot, Alex Bodi și Ema s-au îmbrățișat. Afaceristul a ridicat-o în brațe pe noua sa iubită și și-a poziționat strategic mâna pe posteriorul make-up artistului, așadar atracția dintre ei nu poate fi contestată. 

Alex Bodi are o viață amoroasă foarte tumultoasă

Alex Bodi are o viață amoroasă extrem de complicată. În anul 2020 a pus capăt mariajului cu Bianca Drăgușanu. După divorțul de Bianca, Alex Bodi s-a afișat în compania afaceristei Daria Radionova. Legătura dintre ei s-a încheiat destul de repede, iar la scurt timp de la separare, Alex a cunoscut-o pe modelul internațional Justyna Gradek, cu care a avut o scurtă aventură. 

Complicațiile nu se termină aici. După despărțirea de Justyna Gradek, Alex Bodi s-a întors în brațele Dariei Radionova și a decis să acorde o a doua șansă relației. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la finalul anului 2021, după ce Daria l-a acuzat de infidelitate pe omul de afaceri. 

Alex Bodi nu a suferit foarte mult, iar la începutul anului 2022 a plecat într-o vacanță cu noua sa cucerire, make-up artistul Ema Uta. Legătura dintre ei pare să fie una serioasă, ținând cont că Alex Bodi a decis să facă publică relația. 

Alex Bodi, vacanță în Maldive, cu Ema Uta

În prezent, Alex și Ema bifează a doua vacanță împreună. Prima a fost în Bahamas, aceasta este în Maldive. Afaceristul a scos la înaintare toate armele de care dispune pentru a impresiona pe Ema Uta. Au ajuns în peisajul de vis folosind un avion privat, iar pentru cazarea la un resort de lux au scos din conturi 50.000 de euro pentru o singură noapte de cazare. Se pare că Ema a dorit să plătească o parte din suma necesară vacanței.

Alex Bodi, un tată implicat 

Recent, Alex Bodi și-a vizitat părinții în Spania, prilej cu care s-a întâlnit și cu prima sa soție, Raluca Alexandra, alături de care are o fetiță pe nume Chaqueline Alexia. 

Alex Bodi își vizitează des fetița, cei trei ies împreună și se bucură unul de compania celuilalt, ca o adevărată familie, chiar dacă părinții nu mai sunt de multă vreme căsătoriți. Ei au decis să păstreze o relație de amiciție de dragul fiicei pe care o au împreună. 

Iulia Sălăgean a reluat legătura cu Alex Bodi

Și cea de-a doua soție este bucuroasă. Ea a putut relua legătura cu omul de afaceri, după un an în care magistrații i-au interzis vehement asta, Alex fiind cercetat într-un dosar. Iulia este bucuroasă datorită deciziei instanței de a-i permite să ia legătura cu Bodi pentru că cei doi au o fetiță împreună, pe nume Selena. 

"Eu am suferit foarte mult lângă fată, știi că am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok” , povestea Iulia. 

     Poți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net