Ce părinți frumoși are Alex Bodi! Afaceristul și-a vizitat familia în Spania

Alex Bodi se află într-o scurtă vacanță în Spania. Părinții omului de afaceri locuiesc în apropiere de Madrid, iar Alex i-a vizitat. Momentul a fost imortalizat, iar Alex a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram.

alex bodi
Alex Bodi și-a vizitat părinții în Spania

Părinții lui Alex Bodi locuiesc de ani buni departe de România, în Spania. Aflat în vacanță, Alex a profitat de ocazie pentru a-și vizita părinții. S-a bucurat de compania lor, iar revederea cu siguranță a fost una foarte emoționantă. Afaceristul s-a fotografiat alături de părinții săi și a distribuit imaginea pe contul personal de Instagram. 

Alex Bodi și-a vizitat părinții în Spania

alex bodi si parintii
Alex Bodi, alături de părinţii săi foto: Instagram

În imaginile postate de Alex Bodi, apar și fosta sa soție, Raluca Alexandra, dar și fiica cea mare, Chaqueline Alexia, semn că în ultima perioadă afaceristul a simțit nevoia să se întoarcă în sânul familiei. 

Și Iulia Sălăgean, o altă fostă soție a lui Alex Bodi are motive să fie fericită. După un an în care magistrații i-au interzis să vorbească cu Alex pentru că acesta era cercetat într-un dosar, aceștia au ridicat interdicția iar cei doi foști soți pot relua legătura. 

Iulia dezvăluia că perioada în care nu a putut comunica cu Alex a fost extrem de dificilă pentru ea și Selena, fiica pe care o au împreună. 

Iulia a povestit că a menținut o relație de prietenie cu Alex Bodi de dragul fiicei pe care o au împreună și este conștientă de faptul că micuța are nevoie de ambii părinți în viața ei pentru a se simți protejată și iubită.

Nu am luat legătura momentan, avem liber în legătura cu fata. Nici nu ne-am văzut de mai bine de un an, dar nu-i vorba neapărat de noi doi aici să luăm legătura în ceea ce ne privește pe noi personal, e vorba de copil și vreau să povestesc ceva dacă avem timp.

Eu am suferit foarte mult lângă fată, știi că am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok”, a povestit Iulia.

Alex Bodi are o viață amoroasă complicată

Alex Bodi are o viață foarte complicată din punct de vedere amoros. Raluca Alexandra, Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu, Daria Radionova și Ema Uta sunt doar câteva dintre prezențele feminine cu care afaceristul a avut relații de-a lungul timpului. 

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu și-au declarat război, după ce Bianca a decis să o dea în judecată pe Iulia pentru defăimare. Conform spuselor Biancăi, acuzațiile pe care Iulia i le-a adus i-au dăunat foarte mult imaginii pe care o are. Bianca este decisă să primească despăgubiri din partea fostei soții a lui Alex Bodi și i-a adresat acuzații dure, printre care se numărp și aceea că Iulia ar practica prostituția. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
trofeu cupa romaniei  foto frf ro jpg
rosia montana alba
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj