Dan Capatos o face praf pe Ema Uta:”Femeia e disperată, agățată de Bodi!”

Alex Bodi nu se dezminte! Se joacă cu femeile din viața lui ca cu popicele! Zilele acestea, a ieșit la iveală amantlâcul dintre el și Ema Uta, direct de pe plajele din Bahamas. Asta în timp ce, Daria Radionova a rămas înșelată și cu onoarea nereperată, pentru a doua oară! Dan Capatos a răbufnit și a făcut-o praf pe actuala iubită a afaceristului de la Mediaș, make-up artistul Ema Uta.

Ema Uta se distrează cu Alex Bodi, în Bahamas Sursa: Instagram
Ema Uta se distrează cu Alex Bodi, în Bahamas Sursa: Instagram

Dan Capatos nu s-a putut abține să nu comenteze triughiul amoros care a dinamitat lumea mondenă la început de an! Alex Bodi a părăsit-o pe Daria Radionova cu care tocmai se împăcase la Londra. Omul de afaceri și-a luat însă bilet pentru Bahamas, la început de an, unde s-a întâlnit cu o mai veche cunoștință, make-up artistul Ema Uta.

Amantlâcul celor doi a ieșit la iveală atunci când amorezii au postat fotografii, pe rețele de socializare, având în fundal aceleași plaje exotice din Bahamas. Așa a aflat și Daria Radionova că ar fi înșelată cu sânge rece, pentru a doua oară de omul de afaceri.

Câștigătoarea inimii lui Alex Bodi este deocamdată Ema Uta, cu care acesta se distrează pe plajele din Bahamas. Dan Capatos, însă, a fost cât se poate de vehement la adresa noii iubite a lui Bodi, pe care a catalogat-o drept o femeie disperată!

N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la  Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi.

Daria Radionova:” Dacă ar fi cu Regina Elisabeta, ar înşela-o cu menajera!”

Cea mai șifonată din tot amantlâcul a ieșit rusoaica Daria Radionova. Aceasta tocmai ce se împăcase cu Bodi, pe care credea că îl va aduce definitiv la Londra. Iată, însă, că omul de afaceri a părăsit-o pe frumoasa rusoaică acum două săptămâni. Daria, însă, spune că milionarul din Mediaș ar fi înșelat-o, de fapt.

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante.

El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a spus Daria, pentru spynews.ro.

Frumoasa șatenă a mai fost părăsită de Alex Bodi și anul trecut, în luna aprilie, chiar înainte ca omul de afaceri din Mediaș să iasă din arestul la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net