Bianca Drăgușanu, despre teroarea cu Bodi: «Am trecut pe lângă moarte de mai multe ori. M-a bătut timp de patru ore»

Ultima actualizare:

    Bianca a trăit un coșmar lângă Alex BodiFoto: arhiva personală
Bianca a trăit un coșmar lângă Alex BodiFoto: arhiva personală

Bianca Drăgușanu (38 de ani) continuă războiul cu Alex Bodi! De data aceasta, blonda nu mai este dispusă să-i ierte fostului soț violențele și a povestit cu lux de amănunte calvarul la care a fost supusă timp de doi ani și jumătate de către Alex Bodi.

După ce a anunțat că există un dosar penal depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2 pe numele lui Alex Bodi pentru violențe și agresiuni repetate, Bianca Drăgușanu susține că este în continuare șantajată de fostul soț cu noi filmări defăimătoare la adresa ei. Din acest motiv, Bianca ar dori să solicite în perioada următoare și un ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi.“El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copiii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună. Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine. Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi. Nu există nici un motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința. După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML. Este un om periculos, mi-e frică de el”, a declarat Bianca Drăgușanu, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.Bianca a dat amănunte șocante despre bătăile repetate pe care le-a încasat de la Alex Bodi. “Eu m-am dus la IML chiar în momentul în care am scăpat de la el de acasă. M-a lovit de față cu menajera! La o zi sau două zile după bătaie de Haloween, m-a văzut și copilul meu. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit și de față cu finii mei. În ultimul context, în care m-a bătut timp de patru ore, eu i-am găsit dovezi în telefon că a fost cu aia (nr. Daria Radionova), că începuse ea să posteze. Atunci i-am dat și eu o palmă. Era în casa mea, în familia mea, în patul meu și mă mințea în față. Atunci eu am început și i-am dat o palmă. S-a pornit Jihadul atunci”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Dan Capatos: ”Fii-miu a venit țipând: tati, vino repede că o omoară pe Bianca!”

La unul dintre episoadele de violență a fost de față chiar moderatorul Dan Capatos, prieten bun cu Bianca, împreună cu fiul său. “Am trecut pe lângă moarte de câteva ori. Nu ai idee cum e să te lupți cu un babat de 1.90 care e cât un taur. Eu, din adrelina aia, mă ridicam și mă punea iar jos. Făcea asta public. Pe fosta lui soție, Iulia, a lovit-o de față cu copiii. A rupt mobila și de față cu tine, Capatos!”, a mai dezvăluit blondina. Dan Capatos a confirmat că a fost martor la una din violențele marca Alex Bodi. “Fii-miu a venit țipând: tati, vino repede că o omoară pe Bianca!”, a declarat Dan Capatos.

Bianca Drăgușanu: “Bodi nu face copii, că ia steroizi"

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că unul dintre motivele certurilor dintre ea și Alex Bodi ar fi fost și faptul că își doreau foarte mult un copil, însă Alex Bodi are probleme în acest sens. “În septembrie când era deja cu alta (nr Daria Radionova) îmi promitea mie că facem copil. Dar el nu putea să aibă copii, că ia niște steroizi. El, la fiecare ceartă îmi cerea ceasul, gențile înapoi, tot ce mi-a luat cerea înapoi“, a mai dezvăluit Bianca.

“Am încercat să divorțez de patru ori”


    Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în 2019Foto: arhiva personală
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în 2019Foto: arhiva personală

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului.În 10 martie 2020, căsnicia lor s-a încheiat la notar, dar legăturile dintre ei nu au încetat imediat, ba chiar au mai locuit împreună în perioada izolării cauzate de Covid-19. “ Am încercat să divorțez de patru ori de el. Prima dată m-a îmbrâncit pe scări. A doua oară, mi-a înfipt furculița în mână, a patra oară mi-a ieșit. Și acolo la divorțul la notar a făcut panaramă, cu telefoane aruncate peste geam. După ce am divorțat iar s-a dus la Londra, iar a venit să-și ceară scuze ca să-l iert. Tot încerca să mă împace prin intermediari. La ultima bătaie, ne-a împăcat fosta lui soție, Iulia, pe care am mutat-o la noi în complex și acum ne susținem una pe cealaltă”, a mai declarat Bianca.

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net