Ce i-a făcut Alex Bodi iubitei sale, Ema Uta, în vacanța din Maldive?! Sunt cazați cu miliardarii planetei

Ultima actualizare:

Viața lui Alex Bodi ar putea fi scenariu de film, mai ales în ceea ce privește partea amoroasă. Milionarul din Mediaș se află de câteva zile în Maldive, într-o vacanță pe lux și opulență, iar companie îi ține Ema Uta, celebrul make-up artist din Capitală. Click! publică imagini de senzație din vacanța celor doi, dar și dezvăluiri despre resortul în care cei doi sunt cazați.

alex bodi si ema uta jpeg

Imaginați-vă că sunteți pe o insulă exotică, iar plimbarea cu bicicleta o faceți fix peste ocean, pe un drum amenajat special, care duce spre căsuțele amplasate deasupra apei cristaline.

Ei bine, Alex Bodi se bucură de acest cadru de vis, trăiește momente unice cu iubita lui, Ema Uta, iar timpul pare că a stat în loc pentru cei doi, pentru că sunt de nedezlipit și nu prea mai au de gând să revină la frigul din Capitală. 

Click! a aflat în exclusivitate că Alex Bodi și Ema Uta sunt cazați într-un complex fantastic din Maldive, cel mai scump, unde merg doar miliardarii, iar pentru o săptămână de cazare, cu mic dejun inclus, a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 50 de mii de euro.

Da, ați văzut bine! Iar suma este asigurată doar pentru cele menționate, alte distracții la pachet l-au costat pe afacerist alți bani grei, însă pe care i-a scos cu ușurință din contul său, căci e milionar cu acte în regulă! Alex Bodi și Ema Uta se află la Soneva Fushi, în Maldive, unde condițiile de cazare sunt cu mult peste așteptări. Click! a aflat că Ema și Alex Bodi au plătit la comun vacanța, semn că iubita milionarului este o femeie independentă, care-și întreține plăcerile singură, nu de alți bărbați.

Vă prezentăm în exclusivitate imagini cu milionarul din vacanță, dar și dezvăluiri de senzație despre cei doi, despre mica escapadă piperată la preț. Alex Bodi și Ema Uta sunt într-un stadiu al relației în care încă se întreabă dacă este realitate ce li se întâmplă!

Vă spunem asta pentru că rar se întâmplă ca afaceristul să fie atât de îndrăgostit de o femeie, dar mai ales să și continue relația cu ea după alte despărțiri și împăcări. Ce credeți că îi face Alex Bodi iubitei lui în Maldive? Ei bine, masaje de relaxare, care se termină cu o ploaie de gesturi romantice, dar și atenții inedite. Menționăm că, în total, vacanța i-a costat pe afacerist și Ema, ținând cont de plimbarea cu private jet-ul și alte plăceri luxoase, în jur de 80.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă, fix cât un apartament în buricul târgului.

Așadar, diminețile celor doi seamănă cu zile în Rai. Își beau cafeaua împreună, primesc micul dejun la pat, fac activități sportive, fiind ambii înnebuniți după sală, merg la plajă, se alintă și se pozează de dimineața până seară, căci sunt parcă trași prin inel, iar Ema Uta are un corp de milioane.

Make-up artistul arată ca personajul principal din filmul Avatar, culmea, în care s-a și deghizat, la un moment dat. Printre activitățile la zi, cei doi fac scufundării, explorează zona, dar și alte insule aflate lângă cea privată în care sunt cazați. 

„Alex este foarte îndrăgostit de Ema, au mers în Maldive cu private jet, nu îi lipsește nimic și o tratează ca pe o prințesă. Îi place că este o tipă modestă, simplă și nu face spectacol.”, au menționat surse apropiate pentru Click!.

Alex Bodi, din brațele Dariei Radionova înapoi la Ema Uta

Omul de afaceri a avut o viață amoroasă tumultoasă până în acest moment. Alex Bodi a devenit celebru după relația cu Bianca Drăgușanu, care s-a consumat la finalul anului 2020. La scurt timp după, afaceristul din Mediaș s-a afișat cu Daria Radionova, o altă afaceristă din Londra, pe care a adus-o în România. Ea i-a fost amantă în timpul relației cu Bianca Drăgușanu.

La scurt timp, Alex Bodi a fost arestat preventiv, după care a stat cinci luni în arest la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri, prin asociere cu anumite personaje care au făcut parte din viața sa. Milionarul a spus că este nevinovat și că adevărul va ieși la iveală. Faptele încă se judecă.

Înainte să fie eliberat și pus sub control judiciar, afaceristul a părăsit-o pe Daria și s-a cuplat cu modelul internațional Justyna Gradek. Relația celor doi a durat câteva săptămâni, însă Alex Bodi nu a rămas singur, ci în compania Oanei Marica, pe care o schimba cu Bianca Iordache. În vara lui 2021, milionarul s-a cuplat cu Ema Uta, de care s-a despărțit după ce a fost din nou arestat, pentru câteva săptămâni, după ce nu a respectat măsura controlului judiciar.

După eliberare, afaceristul s-a întors în brațele Dariei Radionova, cu care a petrecut sărbătorile de iarnă. S-a întâmplat ca, ulterior, chiar la început de 2022, Alex Bodi să se despartă de rusoaică, care l-a acuzat de infidelitate. În realitate, milionarul căuta să se despartă de tânăra de 28 ani din cauza unor postări cu aluzie la fostul iubit.

Colac peste pupăză, Alex Bodi a fugit în Africa cu Ema Uta, bifând o vacanță de lux. Se pare că acesta este încântat de prezența celebrului make-up artist, căci au cam devenit de nedezlipit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net