Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție de 30.000 de euro! Diva a mai bifat alte două operații

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este singura vedetă care povestește cu nonșalanță despre toate operațiile ei atât la televizor, cât și pe conturile ei de socializare. Îi place tot ce înseamnă nou în materie de tehnologie estetică și este o abonată a saloanelor și clinicilor estetice. Click! a aflat, în exclusivitate, că diva showbiz-ului românesc urmează să scoată 30.000 de euro din conturi pentru o nouă intervenție.

image

Queen B., așa cum este numită Bianca Drăgușanu de fani, are planuri mari în ceea ce privește propria persoană, căci atenția este toată asupra ei. Până la urmă, astfel a reușit să strângă sute de mii de euro, să-și cumpere o casă de lux, bolizi de zeci de mii de euro și să plece în vacanțe scumpe. Bianca îți vinde imaginea pe bani grei, dar și când e vorba să plătească, atunci merge la cei mai buni medici, unde sumele pe care le lasă în cabinete sunt de ordinul zecilor de mii.

Click! a aflat că diva showbiz-ului românesc urmează să-și schimbe dantura, astfel că fațetele și implanturile vechi vor fi schimbate cu unele de ultimă generație, costă nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro.

Bianca are grijă de fiecare apariție a ei, urmează să meargă la Timișoara ca să-și schimbe fațetele dentare în unele mai noi, rezistente, mai scumpe, să aibă dinți mai frumoși. Ea dă mulți bani pe intervenții, este tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă, dar are și de ce.”, a declarat o sursă apropiată, pentru Click!

Vedeta are o lucrare dentară realizată la o clinica din Timișoara, iar acum și-a schimbat-o, însă procesul nu este final. „Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe InstaStories.

 Bianca Drăgușanu, schimbată în bine de intervențiile estetice

Diva showbiz-ului românesc a trecut pragul medicului estetician înainte de sărbători, la sfârșit de 2021, când și-a făcut cantopexie, o intervenție care alungește ochii și oferă efectul de "ochi de pisică". Apoi a anunțat că își scoate acidul din buze. La Teo Show, Bianca Drăgușanu și-a exprimat nemulțumirea legată de forma și volumul gurii, motiv pentru care a povestit cum a apelat la medic, dar și reacția pe care a avut-o după ce a văzut rezultatul.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel”, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva săptămâni.

Bianca Drăguașnu, abonată la clinicile de estetică
Bianca Drăguașnu, abonată la clinicile de estetică

La nici o săptămână după ce a anunțat că și-a topit acidul hialuronic din buze, Bianca Drăgușanu a anunțat că le reinjectează din nou, însă cu o formă diferită.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum.”, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net