Bianca Drăgușanu își vinde hainele pe Instagram, după modelul surorilor Kardashian! Cât trebuie să plătești

Bianca Drăguşanu a decis să îşi pună la vânzare o parte din hainele, pantofii şi genţile de lux pe care le deţine. Vedeta a publicat pe un cont de Instagram fotografii cu obiectele vestimentare pe care vrea să le dea şi cu preţurile fiecăruia dintre cele, aşa cum şi surorile Kardashian. 

Bianca Drăguşanu foto: Instagram
Bianca Drăguşanu foto: Instagram

Bianca Drăguşanu este înnebunită după haine, pantofi şi genţi şi are o colecţie impresionantă cu ţinute de lux. Acum, vedeta de 40 de ani vrea să vândă din ele, aşa că le-a publicat pe un cont special de Instagram, unde a pus poze cu fiecare în parte, dar şi preţuri pentru acestea. 

Astfel, cei care vor îşi pot cumpăra,printre altele, pantofi Dio cu 450 de euro, ghete Givenchy, cu 250 de euro, o gentă Valentino, cu 1200 de euro sau botine Balmain, cu 500 de euro. Sigur, ele trebuie să se şi potrivească: Bianca poartă numărul 41 sau 40 la pantofi, iar o rochiţă scoasă la vânzare de ea este mărimea 40.

Biana Drăguşanu, 40.000 de euro pe lună pe haine de fiţe

Bianca Drăguşanu a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, că a cheltuit chiar şi 40.000 de euro într-o lună pe haine de firmă. După ce a fost acuzată că are fake-uri, blonda a răbufnit şi a explicat că are toate bonurile care dovedesc că ea are numai lucruri scumpe, cumpărate direct de la branduri de lux. Mai mult, Bianca a subliniat că nu e treaba nimănui ce face ea cu banii, mai ales că nu îi aruncă pe vicii, ci îi investeşte în ea însăşi. 

  „Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar când eu știu ce am comandat. Am pe mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat. Zilele trecute mi-am comandat o geacă de la Gucci, măsura 36, am filmat geaca, nu știu ce. Și am trimis-o înapoi! Îmi era mică măsura 36 și am făcut retur. Și-ți bagă banii în 14 zile. A fost 2.200 de euro. Și astăzi mi-a adus iar geaca, măsura 38. Nu beau, nu fumez, nu am vicii! Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult de tot! Eu când știu că investesc în ceasuri, proprietăți și diamante, nu pot să accept să zică cineva așa ceva. E plăcerea mea să investesc în mine. Îmi fac cadouri în fiecare zi”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.

Surorile Kardashian au propriul magazin online

Clanul Kardashian-Jenner foto: Kardashian Kloset
Clanul Kardashian-Jenner foto: Kardashian Kloset

Magazinul online deschis de Bianca Drăguşanu este similar cu cel pe care îl are clanul Kardashian-Jenner, numit Kardashian Kloset. Lansat în 2019, site-ul pune la vânzare haine purtate chiar de vedetele americane. Kris Jenner şi fiicele ei, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie şi Kendell, dar şi copiii lor şi iubiţii aleg haine şi accesorii pe care nu le mai vor.

Cei care vor put cumpăra ţinute, genţi, pantofi şi alte obiecte vestimentare de la brand-uri celebre, precum Moschino, Balenciaga, Dior, toate second-hand, cu preţuri însă pe măsură.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net