Bianca Drăgușanu, transformare uimitoare după ce și-a scos acidul din buze: „Îmi dispare în fiecare zi. Nu imi vine să cred cum arăt”

Ultima actualizare:

Cunoscută în spațiul public prin înfățișarea sa extravagantă, Bianca Drăgușanu a luat o decizie foarte importantă legată de aspectul fizic al acesteia. După mai mulți ani în care a investit sume enorme în felul în care arată, vedeta a făcut o schimbare foarte importantă, pe care a ținut-o să o împărtășească cu fanii ei, pe Instagram.

bianca dragusanu peruca jpg

Cum arată acum Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a impresionat întotdeauna prin felul în care vedeta arată, fiind printre cele mai frumoase femei din showbiz. Aceasta a investit foarte mult în aspectul ei fizic, ajungând la vârsta de 39 de ani să reprezinte un ideal de frumusețe.

Chiar și așa, aceasta a fost în permanență ținta criticilor. Fiind considerată nenaturală sau prea slabă, dar nicio remarcă răutăcioasă nu a oprit-o din țelul ei de a ajunge la aspectul fizic dorit, fiind dispusă să treacă pragul medicilor esteticieni și a cabinetele de înfrumusețare de mai multe ori. 

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Recent, vedeta și-a uimit fanii prin noua procedură pe care aceasta o urmează. Complet diferit de adițiile pe care aceasta și le făcea la înfățișarea ei, Bianca a renunțat, șocând pe toată lumea, la acidul din buze. Aceasta a mers tocmai la Cluj pentru a renunța la acidul din buze, dar a rămas foarte mulțumită de rezultat.

”Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net