Bianca Drăgușanu, transformare uimitoare după ce și-a scos acidul din buze: „Îmi dispare în fiecare zi. Nu imi vine să cred cum arăt”

28 ianuarie 2022

Cunoscută în spațiul public prin înfățișarea sa extravagantă, Bianca Drăgușanu a luat o decizie foarte importantă legată de aspectul fizic al acesteia. După mai mulți ani în care a investit sume enorme în felul în care arată, vedeta a făcut o schimbare foarte importantă, pe care a ținut-o să o împărtășească cu fanii ei, pe Instagram.

bianca dragusanu peruca jpg

Cum arată acum Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a impresionat întotdeauna prin felul în care vedeta arată, fiind printre cele mai frumoase femei din showbiz. Aceasta a investit foarte mult în aspectul ei fizic, ajungând la vârsta de 39 de ani să reprezinte un ideal de frumusețe.

Chiar și așa, aceasta a fost în permanență ținta criticilor. Fiind considerată nenaturală sau prea slabă, dar nicio remarcă răutăcioasă nu a oprit-o din țelul ei de a ajunge la aspectul fizic dorit, fiind dispusă să treacă pragul medicilor esteticieni și a cabinetele de înfrumusețare de mai multe ori. 

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Recent, vedeta și-a uimit fanii prin noua procedură pe care aceasta o urmează. Complet diferit de adițiile pe care aceasta și le făcea la înfățișarea ei, Bianca a renunțat, șocând pe toată lumea, la acidul din buze. Aceasta a mers tocmai la Cluj pentru a renunța la acidul din buze, dar a rămas foarte mulțumită de rezultat.

”Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

stanga
dreapta
bianca dragusanu buze8 png
image
image
image
image

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
crbl  2 (2) jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg