Bianca Drăgușanu își topește buzele la propriu! Video cu schimbarea radicală, din timpul intervenției

24 ianuarie 2022

Dacă v-ați întrebat măcar o dată cum ar arăta în prezent Bianca Drăgușanu fără buzele sale mărite în mod exagerat, cum ar puncta unii, iată că a venit și ziua cu pricina! Bianca Drăgușanu a decis să treacă din nou printr-o schimbare de ordin estetic, iar noi avem imaginile!

image
Bianca Drăgușanu a decis să își schimbe forma buzelor Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit pe contul personal de Instagram că și-a propus o nouă schimbare de înfățișare după ce și-a făcut „ochi de pisică”. De data aceasta este însă vorba de buze, pentru care a primit, de-a lungul timpului, multe critici și glume pe marginea subiectului. Așadar, Bianca a decis să își schimbe forma buzelor, dând de înțeles că ar dori să le schimbe proporțiile, pentru a arăta mai „natural”.

Bianca Drăgușanu și-a „topit” buzele

Astfel, Bianca Drăgușanu a mers la cabinetul unui medic specialist în estetică și a anunțat că urmează să își topească acidul existent din buze. Acest procedeu de face cu ajutorul hialuronidazei, tot un injectabil care dizolvă acidul hialuronic.

Aceasta a explicat că și-ar dori altă formă a buzelor, însă nu a clarificat dacă va rămâne cu ele „mai mici” în urma topirii, sau dacă își va mai injecta acid pentru obținerea noii forme dorite. Cert este că Bianca a zburat degrabă la Cluj, la același doctor care i-a făcut și procedura de „cat eyes”, de care este în continuare foarte încântată.

stanga
dreapta
dragusanu buze png
bianca dragusanu buze2 png
bianca dragusanu instagram jpg
bianca dragusanu jpeg
dragusanu png

Am venit gândindu-mă că de prea multă vreme mă chinui să îmi schimb forma buzelor și că ar trebui să îmi fac curaj să o și fac. Astăzi îmi fac curaj să topim acidul pe care l-am tot injectat ani de zile. Doamna doctor spune că este o decizie înțeleaptă. Deci azi ne pregătim să schimbăm forma buzelor”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. 

Eu spun că te-ar avantaja foarte mult”, a asigurat-o și cea care i-a făcut procedura. Bianca Drăgușanu a filmat ulterior tot procesul prin care a trecut, însă ne-a lăsat în suspans în ceea ce privește rezultatul final, care probabil va fi „gata” peste câteva ore abia, urmând ca zilele următoare să vedem marea schimbare.

Bianca Drăgușanu are în total peste 30 de intervenții estetice la nivelul feţei şi corpului. Prima a fost una de mărire a sânilor, la 18 ani, urmată de două rinoplastii şi chiar o operaţie de subţirere a glenezelor.

Ulterior, de-a lungul anilor, blonda a pierdut șirul intervențiilor, cea mai recentă fiind operație de cantopexie, denumită și „ochi de pisică”, ce presupune alungirea ochilor. Pe lângă multitudinea de intervenții la nivelul feței, Bianca Drăgușanu şi-a injectat și grăsime în fund, pentru a avea un posterior cât mai rotund și bombat.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg