Bianca Drăgușanu, mărire exagerată de buze. Diva a apelat iar la medicul estetician

18 ianuarie 2022

Bianca Drăguşanu este cunoscută pentru operaţiile sale estetice şi nu se sfieşte să recunoască atunci când trece pragul cabinetelor medicilor esteticieni. Recent, blonda a apelat din nou la ajutorul experţilor şi şi-a mărit exagerat de mult buzele. 

image
Bianca Drăguşanu a aplecat din nou la ajutorul medicului estetician foto: Instagram

Mândră de noul ei look, Bianca Drăguşanu a publicat mai multe clipuri, în secţiunea InstaStory a site-ului social Instagram. Ea şi-a etalat buzele imense, dar şi noile extensii de păr. Din imagini, se poate observa cu uşurinţă că Bianca a apelat din nou la medicul estetician, iar acum buzele ei sunt şi mai mari. 

stanga
dreapta
bianca dragusanu buze2 png
bianca dragusanu buze14 png
bianca dragusanu buze16 png
bianca dragusanu buze6 png
bianca dragusanu buze15 png
bianca dragusanu buze13 png
bianca dragusanu buze3 png
bianca dragusanu buze png
bianca dragusanu buze8 png
bianca dragusanu buze11 png
bianca dragusanu buze7 png
bianca dragusanu buze9 png
bianca dragusanu buze12 png

Bianca Drăguşanu are peste 30 de intervenţii estetice

Dacă alte vedete îşi ascund operaţiile şi neagă că ar fi făcut vreo modificare, Bianca Drăguşanu a fost mereu asumată şi chiar a trecut, la un moment dat toate operaţiile şi intevenţiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Ea a declarat, în 2021, că are peste 30 de intervenţii la nivelul feţei şi corpului.

Prima a fost una de mărire a sânilor, la 18 ani, care i-a adus şi o şedinţă foto în Playboy. Au urmat două rinoplastii şi chiar o operaţie de subţirere a glenezelor. 

Bianca Drăguşanu a explicat că a făcut mai multe injecţii pentru a acoperi ridurile de pe faţă, cu acid hialuronic, dar şi injecţii în buze. Ea are faţete dentare şi o corectură a liniei mandibulare. În plus, şi-a injectat grăsime în fund, pentru a obţine posteriorul mult visat.

Cea mai recentă operaţie, „ochi de pisică”

image
Bianca Drăguşanu şi-a făcut "ochi de pisică" foto: Instagram

Biana Drăguşanu s-a operat în decembrie ultima oară. Ea a fost la Cluj, acolo unde are un medic de încredre, pentru a face o intervenţie în vogă acum, numită cantopexie. Operaţia presupune alungirea ochilor pentru a semăna cu ochii de pisică, de unde şi numele dat în mediul online.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, după operaţie.

Ea a mai declarat că se gândeşte să îşi schimbe cât mai curând silicoanele şi că vrea să apeleze la un nou implant mamar.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg