Cum își antrenează posteriorul operat Bianca Drăgușanu. Imagini needitate din sala de sport

Bianca Dr─âgu╚Öanu are o form─â fizic─â de invidiat ╚Öi profit─â de orice ocazie pentru a se l─âuda cu abdomenul ├«ndelung lucrat la sal─â ╚Öi cu picioarele tonifiate. A╚Öa a f─âcut ╚Öi ieri c├ómd a distribuit un clip video ├«n care se antreneaz─â de zor. 

image
Bianca Dr─âgu╚Öanu este adepta opera╚Ťiilor estetice, dar ╚Öi a sportului

Bianca Dr─âgu╚Öanu nu a ascuns niciodat─â faptul c─â a apleat la ajutorul opera╚Ťiilor estetice pentru a-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul. Cu toate acestea este con╚Ötient─â c─â nu doar medicii esteticieni sunt cei care fac minuni, ci ╚Öi propria voin╚Ť─â ╚Öi perseveren╚Ť─â.

A╚Öadar, Bianca este o prezen╚Ť─â frevent─â ├«n s─âlile de sport, unde se antreneaz─â din greu pentru a-╚Öi men╚Ťine silueta de vis. 

stanga
dreapta
Untitled png
bianca sala png
bianca dragusanu recunoaste ca si a pus implanturi fesiere cum arata acum posteriorul vedetei 3 jpg
bianca dragusanu a explodat  dupa ce a fost acuzata ca poarta fake uri am cheltuit peste 40 000 de euro in ultima luna doar pe haine  ma iubesc mult de tot 24554700 jpg
a39b1c0d500a4e8e71ba26745858660e jpg
fregrtgrtg png
fefefew png
image png

Bianca a distribuit, pe contul personal de Instagram, un clip video de la sala de sport. Pre╚Ť de c├óteva secunde, admiratorii vedetei pot vedea cum ├«╚Öi antreneaz─â mu╚Öchii fesieri. ├Än alt cadru, Bianca ├«╚Öi etaleaz─â abdomenul.

Bianca Drăgușanu și-a făcut implant fesier anul trecut

Bianca recunoa╚Öte c─â ╚Öi-a f─âcut o m─ârirea cu implant fesier, cel mai probabil la medicul la care a apelat ├«n ultimii ani, esteticianul C─âlin Dobo╚Ö. O astfel de interven╚Ťie chirurgical─â cost─â ├«n jur de 5.000 de euro, rezultatele fiind spectaculoase.

image
Sursă foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Ce interven╚Ťii estetice are Bianca Dr─âgu╚Öanu

Prima dat─â ╚Öi-a operat s├ónii, ├«n urm─â cu 18 ani, la o clinic─â ├«n Timi╚Öoara, iar aceast─â schimbare major─â i-a asigurat o apari╚Ťie incendiar─â ├«n revista Playboy. Atunci a ap─ârut la bra╚Ťul lui C─ât─âlin Botezatu ╚Öi a defilat ├«n calitate de manechin.

A continuat de-a lungul timpului cu alte interven╚Ťii chirurgicale precum mic╚Öorarea nasului care cost─â 3.000 de euro sau sub╚Ťierea gleznelor, o interven╚Ťie costisitoare de 5.000 de euro, realizat─â la o clinic─â din Cluj.

Pentru un z├ómbet de Hollywood, vedeta a apelat la stomatologii iscusi╚Ťi din Timi╚Öoara care i-au pus fa╚Ťete de 15.000 de euro. Tot la C─âlin Dobo╚Ö ╚Öi-a f─âcut ╚Öi un lifting facial care a ajutat-o s─â ╚Ötearg─â semnele v├órstei de pe chip ╚Öi s─â ├«i accentueze linia mandibulei.

image
Bianca și-a pus implant fesier în anul 2020

În plus, medicul i-a făcut buzele mai voluminoase cu ajutorul acidului hialuronic și i-a injectat botox în riduri.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan