Bianca Drăgușanu, adevărul despre divorțul de Victor Slav: «El a mai tras de mine»

image
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță în vârstă de 4 anifoto: arhiva personală

La 7 ani de la divorțul de Victor Slav, Bianca Dăgușanu a făcut dezvăluiri despre sfârșitul mariajului ei de numai un an cu fostul prezentator de la Kanal D.

În 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav ajungeau în fața altarului după ce s-au îndrăgostit nebunește în timpul unui show de dans la Pro TV. Cei doi și-au jurat atunci iubire pe vecie, însă nu a fost să fie așa. Mariajul lor s-a destrămat brusc după doar un an, deși cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia (4 ani).

Bianca și Victor Slav au divorțat în 2014, după ce fosta asistentă a lui Dan Capatos a fugit, chiar în timpul mariajului, la Paris cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, într-o escapadă romantică.

“Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»”, a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

Citește și:

Bianca Drăguşanu i-a cerut lui Victor Slav mai mulţi bani pentru pensia alimentară

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus adio! «S-au răcit lucrurile»

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina rus accident 2 JPG
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png