EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, a opta operaţie la picioare? Ce restricţii are

image
Bianca Drăguşanu s-a operat de 7 ori la picioare. Ultima intervenţie a fost în 2017

Problemele cu picioarele pe care Bianca Drăguşanu le are de ani de zile au revenit şi îi fac zile grele. A făcut a şaptea operaţie la picioare în urmă cu doi ani ca să poată dansa la botezul fiicei sale Sofia Natalia şi a scăpa de echimoze, dar la fix doi ani de atunci vedeta s-a plâns acum apropiaţiilor de altceva. Ea are dureri puternice la unul dintre genunchi şi ca să înlăture suspiciunile care o frământă de câteva luni s-a dus la medic. Luni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la o clinică de ortopedie din zona 1 Mai.

Nu mai este vorba doar de partea estetică la picioarele Biancăi Drăguşanu. Dacă până acum blondina se opera pentru a scăpa de vânătăile şi hematoamele pe care nu reuşea să le acopere cu fond de ten, de data aceasta are un disconfort major la unul dintre genunchi, problemă care s-a acutizat în ultimele trei luni de când trage tare la sala de sport.

image
Bianca a început imediat să-i spună ce o doare mediculuifoto: Mihai Ionescu

Îngrijorată, luni dimineaţă, fosta prezentatoare de la Kanal d şi-a luat inima în dinţi şi a ajuns la o clinică de ortopedie din zona 1 Mai pentru a vedea exact care este cauza durerii ce nu îi dă pace. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce îi explica medicului ce o supără. Îmbrăcată în negru, dar cu un top roz aprins care a spart monotonia ţinutei, Bianca a asortat o pereche de sandale cu toc cui cu care a cam făcut echilibristică pe treptele clinicii, un semn că problemele ei ar putea si destul de serioase.

image
Bianca Drăguşanu îşi ţine cu greu echilibrul pe tocuri din cauza durerilor acute de genunchi

Bianca Drăguşanu, suspectă de leziune de menisc 

Supusă unor teste, vedeta le-a povestit apropiaţilor şi fanilor de pe Instagram că ar fi suspectă de leziune de menisc, diagnostic care urmează să i se confirme în urma unui examen RMN. Dacă într-adevăr aşa stau lucrurile ea riscă o operaţie la genunchi, care o va ţine departe de sala de sport în următoarele două-trei luni.

image
Bianca a început imediat să-i spună ce o doare medicului

"Se pare că ai o tendinită şi o leziune de menisc. După examenul RMN vom decide varianta cea mai potrivită de tratament pentru tine, în funcţie de tipul leziunii. Dacă este de grad mic se poate trata cu fiziokinetoterapie sau prin infiltrații intraarticulare, iar dacă avem de-a face cu ceva mai serios, cu un grad mai mare, discutăm de un tratament chirurgical. Din fericire, operaţia la genunchi se poate realiza minim invaziv, prin artroscopie, metodă ce va asigura o recuperare mai rapidă", a fost explicaţia doctorului Tarek Nazer, medicul ortoped consultat de vedetă. Specialistul i-a interzis să mai facă sport în următoarea perioadă pentru a nu agrava situaţia ce ar putea să o trimită de urgenţă în sala de operaţie.   

Bianca Drăguşanu, operaţii la picioare în Ungaria şi Turcia

De-a lungul timpului, Bianca Drăguşanu a fost pacienta mai multor clinici. Vedeta s-a lăsat pe mâna specialiştilor de la noi, dar a ajuns şi în străinătate pentru a se trata. În 2015, ea a făcut o intervenţie în Ungaria şi a urmat un tratament cu laser, dar se pare că nu a obţinut rezultate notabile, căci doi ani mai târziu a ajuns în Turcia pentru a rezolva aceeaşi problemă.

image
Bianca Drăguşanu este suspectă de leziune de menisc, diagnostic ce ar putea să o trimită la operaţie

În total, nu mai puţin de 7 intervenţii chirurgicale a suferit blonda pentru a-şi reveni. Dincolo de faptul că pe membrele inferioare, vedeta este plină de hemtoame, pe care şi le ascunde sub straturi groase de fond de ten, ea se plânge şi de dureri insuportabile. Problema cea mai mare o are la piciorul drept, o traumă din adolescenţă, în timp ce la stângul se pare că sunt sechele rămase de la "Dansez pentru tine" (Pro Tv), când s-a ales cu rotula zdrobită în urma unei mişcări greşite pe ringul de dans. 

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu face 5.000 € cu picioarele pline de vânătăi

Bianca a trecut la mini! Şi-a etalat picioarele interminabile

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Atac nuclear FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf