Bianca Drăgușanu petrece până în zori în cluburile de lux din Dubai

Bianca Drăgușanu a publicat mai multe filmulețe pe rețelele de socializare, în care apare distrându-se și „incingând” atmosfera într-o locație exclusivistă în Dubai.

dragusanu deschidere png
Bianca Drăgușanu, petreceri până în zori în Dubai Foto: Instagram

De când a părăsit Bucureștiul pentru a petrece în noaptea dintre ani în locația preferată din ce în ce mai mult de români, Dubaiul, Bianca pare că nu a mai spus „stop” distracției. Drăgușanu petrece prin cluburile de fițe din Emiratele Unite începând cu noaptea de Revelion.

Bianca Drăgușanu petrece în cele mai luxoase cluburi din Dubai

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care apare distrându-se alături de prietenii ei până în zori. Bianca a atras privirile asupra sa toată noaptea în Dubai, după ce s-a tot filmat dansând senzual pe ritmurile celor mai cunoscute piese. Aflată într-o locație exclusivistă, Bianca Drăgușami a vrut să facă senzație în jurul ei, așa că a încins atmosfera și pe manele.

Bianca a avut mare grijă să fie apreciată și la capitolul „ținută”, așa că a optat pentru o rochie neagră, decupată, care să îi pună în evidență formele pentru care a trecut cu greu prin mai multe operații estetice. Acum are însă trupul pe care și l-a dorit dintotdeauna și și-l afișează mândră ori de câte ori are ocazia. 

Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai pentru a petrece Revelionul, alături de mai mulți prieteni apropiați, însă aceștia nu s-au mulțumit doar cu distracția din naptea dintre ani și au continuat petrecerea și în zilele următoare, distrându-se toată noaptea într-o locație de lux.

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu noaptea de Revelion

Bianca Drăgușanu a petrecut noaptea dintre ani în același loc exclusivist, mai exact Dubai. Fosta prezentatoare TV și-a ținut admiratorii la curent cu momentele frumoase pe care le-a petrecut, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a publicat o serie de imagini și filmulețe care arată distracția de care aceasta a avut parte.

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în Dubai pentru a petrece seara dintre ani îm lux şi opulenţă. Click! a aflat că cei doi s-au relaxat la un hotel de şapte stele. Bădălău a dus-o pe Bianca şi la cumpărături, iar în seara de Revelion, cei doi parteneri s-au răsfăţat cu un meniu de lux.

stanga
dreapta
dragusanu2 jpg
dragusanu dubai png
dragusanu3 jpg
interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
lindsay lohan