Cum şi-a aranjat Bianca Drăguşanu Revelionul cu Bădălău, în ciuda Claudiei Pătrăşcanu

Bianca Drăguşanu, actuala iubită şi Claudia Pătrăşcanu, fosta soţie, se războiesc din cauza lui Gabi Bădălău. Blonda a ieşit însă învingătoare de Revelion, pe care l-a petrecut aşa cum şi-a dorit ea, în ciuda eforturilor Claudiei.

image
Bianca Drăgușanu s-a bucurat de un Revelion de lux în Dubai foto: Instagram

Deși cele două femei din viața lui Gabi Bădălău au declarat, în urmă cu ceva timp, că au căzut la pace, lucrurile nu stau deloc așa. Conform plângerilor Claudiei de-a lungul timpului, milionarul pleacă în vacanţe scumpe cu Bianca Drăguşanu. Din punctul ei de vedere, Gabi Bădălău ar trebui să cheltuie banii exclusiv pentru cei doi fii ai săi, nu şi pentru iubita lui.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, Revelion de şapte stele

Însă nu a avut câştig de cauză, iar cea care a ieșit învingătoare în acest meci a fost Bianca. Aşa se face că ea şi Gabi Bădălău au plecat în Dubai pentru a petrece seara dintre ani pe lux şi opulenţă. Click! a aflat că milionarul a dus-o pe divă la un hotel de şapte stele şi au cheltuit zeci de mii de euro pe doar câteva zile de vacanţă.

Sursele noastre au mai dezvăluit că Bădălău a dus-o pe Bianca şi la cumpărături, unde blonda şi-a luat tot ce şi-a dorit, iar în seara de Revelion, cei doi iubiţi s-au răsfăţat cu un meniu de lux.

Gabi Bădălău a făcut Crăciunul băieţii săi, la Bolintin Vale

Gabi Bădălău a petrecut Crăciunul în familie, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, care a acceptat bucuroasă ca micuţii să stea cu tatăl lor. Aşa se face că băieţii au avut un Crăciun de vis în vila de milioane de euro a lui Bădălău, răsfăţaţi cu bucate alese şi cadouri scumpe. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg