Cum şi-a aranjat Bianca Drăguşanu Revelionul cu Bădălău, în ciuda Claudiei Pătrăşcanu

Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu, actuala iubită şi Claudia Pătrăşcanu, fosta soţie, se războiesc din cauza lui Gabi Bădălău. Blonda a ieşit însă învingătoare de Revelion, pe care l-a petrecut aşa cum şi-a dorit ea, în ciuda eforturilor Claudiei.

Bianca Drăgușanu s-a bucurat de un Revelion de lux în Dubai foto: Instagram
Bianca Drăgușanu s-a bucurat de un Revelion de lux în Dubai foto: Instagram

Deși cele două femei din viața lui Gabi Bădălău au declarat, în urmă cu ceva timp, că au căzut la pace, lucrurile nu stau deloc așa. Conform plângerilor Claudiei de-a lungul timpului, milionarul pleacă în vacanţe scumpe cu Bianca Drăguşanu. Din punctul ei de vedere, Gabi Bădălău ar trebui să cheltuie banii exclusiv pentru cei doi fii ai săi, nu şi pentru iubita lui.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, Revelion de şapte stele

Însă nu a avut câştig de cauză, iar cea care a ieșit învingătoare în acest meci a fost Bianca. Aşa se face că ea şi Gabi Bădălău au plecat în Dubai pentru a petrece seara dintre ani pe lux şi opulenţă. Click! a aflat că milionarul a dus-o pe divă la un hotel de şapte stele şi au cheltuit zeci de mii de euro pe doar câteva zile de vacanţă.

Sursele noastre au mai dezvăluit că Bădălău a dus-o pe Bianca şi la cumpărături, unde blonda şi-a luat tot ce şi-a dorit, iar în seara de Revelion, cei doi iubiţi s-au răsfăţat cu un meniu de lux.

Gabi Bădălău a făcut Crăciunul băieţii săi, la Bolintin Vale

Gabi Bădălău a petrecut Crăciunul în familie, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, care a acceptat bucuroasă ca micuţii să stea cu tatăl lor. Aşa se face că băieţii au avut un Crăciun de vis în vila de milioane de euro a lui Bădălău, răsfăţaţi cu bucate alese şi cadouri scumpe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net