Toți zic că s-au despărțit! Gestul incredibil al lui Bădălău după ce Bianca Drăgușanu a încins atmosfera la o petrecere

Deși gurile rele susțin că relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a luat sfârșit, Click! are dovada că cei doi sunt în continuare împreună, însă aleg să își trăiască amorul în „secret”. Iată imaginea care i-a dat de gol!

Dovada că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu s-au despărțit! Foto: Arhivă personală
Dovada că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu s-au despărțit! Foto: Arhivă personală

Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis de comun acord să își țină relația de cuplu privată, cât mai departe de ochii curioșilor. Astfel, dacă până acum se afișau în văzul lumii și se certau de îi știa toată lumea showbizului, iată că acum aceștia își trăiesc povestea de dragoste cât mai discret, astfel că s-a crezut chiar că s-ar fi despărțit.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, surprinși împreună la o petrecere

Ei bine, noi i-am prins! Bianca și Gabi s-au afișat împreună la o petrecere, iar cei doi stau nedezlipiți unul de celălalt, așa cum ne-au spus martorii aflați la fața locului. Mai mult decât atât, Bădălău nu pare să o scape nicio clipă pe fosta asistentă TV din ochi, semn că gelozia e la ea acasă în continuare în cuplul lor, însă în special din partea „masculină”!

Gabi Bădălău studiază atent fiecare acțiune a partenerei lui, mai cu seamă când aceasta este asaltată de admiratori care doresc să se pozeze alături de ea. La petrecerea unde au mers împreună, un bărbat, cel mai probabil fan de-al Biancăi, i-a cerut acesteia o poză, iar ea s-a conformat, făcând un selfie cu el.

Gabi Bădălău, extrem de protector cu Bianca Drăgușanu. E gelos pe orice bărbat!

Totul sub privirile protectoare ale lui Gabi Bădălău, care afla jos, la masă, în momentul respectiv. Ei bine, acesta s-a ridicat imediat și a venit mai aproape pentru a studia mai bine întreaga situație, drept dovadă este și imaginea primită de Click pe adresa de pont webclick@click.ro.

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost, de-a lungul timpului, presărată cu multe certuri și despărțiri, însă cumva cei doi ajung, se pare, tot unul în brațele celuilalt. De data aceasta cuplul vrea să își consume iubirea în privat, din dorința de a nu mai interveni nimeni și nimic în relația lor, cel mai probabil. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net