EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, detalii picante despre idila cu Gabi Bădălău: ”Sunt despărțită, care nuntă?”

bianca dragusanu gabi badalau jpeg
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțitFoto: arhiva personală

Bianca Drăgușanu a rămas iar singură! Blonda a recunoscut oficial că s-a despărțit și de Gabi Bădălău, care a încercat să o înșele cu Ema Uta.

„La mine e așa, un du-te vino!”

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de nici unul dintre bărbații care au intrat și au ieșit ca furtunile din viața ei. Blonda i-a dat papucii și lui Gabi Bădălău, după ce l-a prins dându-i mesaje fierbinți manechinului Ema Uta. “Care nuntă? Sunt despărțită! La mine e așa, un du-te vino, de nici eu nu mai știu! Deocamdată îmi merge bine. Oficial îmi merge bine, restul nu mă interesează!”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!.

bianca dragusanu 14 jpeg
Bianca Drăgușanu, la petrecerea Viva

Blonda va pleca într-o nouă vacanță în Dubai, alături de niște prietene, pentru a sărbători despărțirea de Gabi Bădălău. “Nu mă las afectată de chestii superficiale. Sunt prea puternică! Problemele nu există pentru mine, sunt într-o vacanță continuă, tot anul. Mâine plec iar la Dubai”, ne-a mai spus Bianca, miercuri seara, la petrecerea Viva.

“De Bodi se ocupă avocatul!”

Bianca Drăgușanu se află în plin proces cu fostul soț, Alex Bodi, căruia i-a deschis dosar penal pentru agresiune și violență domestică, după ce a umplut-o de vânătăi. Bianca a șocat întreg show-biz-ul în urmă cu câteva luni când a postat fotografii cu ea cu fața tumefiată de la loviturile încasate. „Am un avocat care se ocupă de procese. Eu, când sunt în vacanță, pe mine să nu mă deranjezi cu nimic!”, ne-a mai spus Bianca.

A mai luat 100.000 de euro să facă reclamă la videochat!

În ultima vreme, în presa mondenă s-a speculat că afacerile cu rochii ale Biancăi Drăgușanu s-au dus în cap pe pandemie. Blonda susține însă că, dimpotrivă, s-a îmbogățit în această perioadă. A mai încasat recent 100.000 de euro, după ce și-a prelungit cu încă doi ani contractul de imagine cu o firmă de videochat din București. „Nu exista probleme financiare, nu am așa ceva. Nu am doar o singură afacere. Am o afacere cu blănuri, alta cu geci de piele, cu costume de fitness. Eu vând aur. Aurul nu o să moară niciodată. Am prelungit contractul cu videochatul pe doi ani. Eu sunt bine, copilul e bine!”, a mai declarat Bianca, pentru Click!

Citește și:

Bianca și Gabi Bădălău, contre amoroase. Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu: ”E rușinos!”

Război între femeile lui Bădălău! Bianca o atacă pe Claudia: “Minte cu un tupeu fantastic”

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran