Bianca și Gabi Bădălău s-au despărțit: «El e un bărbat perfect. Eu nu sunt făcută pentru el»

13 februarie 2021
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțitFoto: arhiva personală

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu (38 de ani) și Gabi Bădălău (33 de ani) se pare că a ajuns la final. Prinsă în scandalul cu iz penal cu fostul soț Alex Bodi, blonda preferă să fie liberă la acest moment și spune că nu este pregătită să-și facă o nouă relație. Asta în ciuda faptului că a avut un început de idilă cu Gabi Bădălău în vacanța petrecută în Maldive, de unde cei doi s-au întors ținându-se fericiți de mână la aeroport. Biancăi pare să nu-i fi picat deloc bine ieșirea la club a lui Gabi Bădălău cu cele trei “vecine de palier”.

Fără prea multe remușcări, blonda a anunțat sfârșitul relației cu Gabi Bădălău, în direct la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

“Gabi este un bărbat perfect, un bărbat cu extraordinar de multe calități. Suntem cei mai buni prieteni, dar eu nu sunt făcută pentru el.Fetele acelea chiar sunt vecinele lui. El este un bărbat singur și asumat. În momentul de față eu nu sunt pregătită pentru el. Iar Claudia Pătrășcanu poate să stea liniștită că nu i-l iau”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Anunțul despărțirii vine la doar o zi după ce Gabi Bădălău confirmase într-un final relația cu Bianca Drăgușanu.

"Am avut o poveste de dragoste cu Bianca"

“Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni. Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele. Bianca avea în seara aia mașina la aeroport, dacă îmi cerea, mă duceam s-o iau. Da, am avut o poveste de dragoste cu Bianca. Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
depeche mode reuters
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg