Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct! Reacția fabuloasă a vedetei

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a fost invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir. Vedeta a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a efectuat recent și a refuzat să accepte provocarea lansată de Burusucul. 

Bianca Drăgușanu a refuzat provocarea lansată de Bursucu
Bianca Drăgușanu a refuzat provocarea lansată de Bursucu

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru faptul că apelează și la intervențiile estetice pentru a-și menține frumusețea, nu doar la o dietă echilibrată și la exercițiile fizice în sala de sport. 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că, în urmă cu trei săpătmâni, a trecut pragul cabinetului unei doamne estetician care a ajutat-o să topească acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze. Nemulțumită de modul în care arăta, Bianca a decis să renunțe la buzele voluminoase și a declarat că, în viitor, își dorește un aspect mai natural. 

"Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică", a dezvăluit Bianca Drăgușanu. 

Provocată de colegul lui Teo Trandafir să se demachieze în direct, Bianca Drăgușanu a refuzat vehement. A spus, în ton de glumă că, dacă îi sunt virați în cont 150.000 de euro acceptă să renunțe la machiaj în platoul emisiunii. "Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum ca să fac asta", i-a spus Bianca Drăgușanu celui care i-a lansat provocarea. 

Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că nu intenționează să se oprească din șirul de mici transformări pentru că operațiile estetice îi sunt pe plac, iar ea este extrem de atentă la modul în care se afișează public. "Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta", a subliniat Bianca. 

Bianca este mulțumită de ultimele intervenții estetice

Bianca nu a vorbit doar despre intervenția de la nivelul buzelor, ci și despre procedura "ochi de vulpe". Vedeta a declarat că în viitorul apropiat intenționează să repete procedura pentru că este foarte mulțumită de rezultatul final și de faptul că privirea ei este una mult mai pătrunzătoare după intervenția suferită. 

Bianca Drăgușanu, implant fesier de 5.000 de euro

Bianca recunoaște că și-a făcut o mărire de posterior, cu ajutorul unui implant fesier, cel mai probabil la medicul la care a apelat în ultimii ani, esteticianul Călin Doboș. O astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5.000 de euro.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net