Bianca Drăgușanu, goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri. Ce a lăsat să se vadă

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu se bucură de o vacanță departe de casă. Vedeta a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților și a distribuit o fotografie mai mult decât îndrăzneață. 

Bianca Drăgușanu s-a pozat îndrăzneț în cadă
Bianca Drăgușanu s-a pozat îndrăzneț în cadă

Bianca Drăgușanu a ales să fie discretă în privința vieții sale personale, așadar nu este cunoscut cu exactitate dacă încă mai formează un cuplu alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cu toate acestea, este cert că Bianca Drăgușanu a sărbătorit așa cum se cuvine Ziua Îndrăgostiților. 

Bianca Drăgușanu a distribuit pe pagina personală de Instagram un clip video în care a prezentat internauților locul în care se răsfață din plin și se relaxează. Bianca a filmat camera de hotel, cu vedere spre plajă, în care se află cazată. Podeaua camerei este acoperită de petale de trandafiri, are o cadă de dimenisuni considerabile, iar priveliștea este una cu adevărat fermecătoare. 

Bianca nu a ratat ocazia de a se poza provocator în cada plină de petale roșii de trandafir. Frumoasa vedetă a renunțat la haine și la inhibiții și s-a fotografiat în cadă, acoperită doar de petale. A lăsat la vedere picioarele tonifiate și a afișat un zâmbet seducător. 

Și fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a răsfățat recent într-o vacanță pe care nu și-o poate permite oricine. Alex Bodi a bifat o escapadă de vis în Maldive alături de cea care l-a făcut să simtă din nou fiorii iubirii după despărțirea de Daria Radionova. Nimeni alta decât make-up artistul Ema Uta.

Îndrăgostiții au petrecut departe de România, într-un resort exclusivist pentru care au scos aproximativ 50.000 de euro pentru fiecare noapte de cazare. Mâncarea delicioasă nu a lipist, iar totul a fost stropit cu băutură scumpă. 

În ziua în care Bianca Drăgușanu a pozat îndrăzneț în cadă, Alex Bodi a decis să facă publică relația cu Ema Uta și a distribuit prima fotografie în care apare alături de al și se afișează precum un cuplu. Este vorba despre un instantaneu realizat pe plajă, în Maldive. Poate fi observat cu ușurință că ambii au o formă fizică de invidiat! 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net