Modul inedit prin care Alex Bodi a oficializat relația cu Ema Uta

Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu de la începutul anului 2022. Au început noul an cu două vacanțe, una în Bahamas și una în Maldive. Reveniți în România au continuat petrecerea și relaxarea în cluburi luxoase din Capitală. Iată că au decis să nu își mai ascundă relația, iar Alex Bodi a distribuit prima fotografie oficială cu ei doi, în calitate de cuplu. 

image
Alex Bodi și Ema Uta au petrecut o vacanță de vis în Maldive

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut zile de vis departe de țara noastră. Destinația pe care au ales-o a fost Malidve. Au fost cazați pe o insulă privată, iar facilitățile oferite de resort au fost unele într-adevăr spectaculoase.

Au înotat în ape cristaline și s-au plimbat pe insulele învecinate, iar seara s-au răsfățat cu cele mai gustoase preparate. Întorși în România au continuat relaxarea și au ieșit în club, unde au consumat șampanie de mii de euro. 

Alex Bodi, prima poză oficială alături de Ema Uta

Omul de afaceri a decis să publice prima fotografie în care apare alături de Ema. A ales un instantaneu din vacanța recentă, din Maldive. S-au fotografiat pe plajă, îmbrăcați în costume de baie. Ambii au o formă fizică excelentă, iar rezultatele pe care le obțin în urma efortului depus la sala de sport sunt evidente. 

image
Sursă foto: Instagram Alex Bodi

Ema Uta și Alex Bodi formează un cuplu de la începutul anului 2022. Alex nu a suferit foarte mult în urma despărțitii de Daria Radionova din luna decembrie, iar în ianuarie a plecat într-o vacanță de lux în Bahamas alături de Ema Uta. Se pare că cei doi se înțeleg de minune, iar sentimentele dintre ei sunt cât se poate de puternice. 

Ema Uta a fost criticată de Dan Capatos pentru faptul că ar avea un comportament prea insistent și l-ar fi urmărit pe Alex în locurile pe care acesta le frecventa pentru a-i atrage atenția. Iată că timpul a trecut, iar cei doi formează un cuplu. Judecând după imaginea distribuită de Alex Bodi, este clar că afaceristul și Ema sunt îndrăgostiți și trăiesc din plin momentele frumoase ale relației lor. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf