Modul inedit prin care Alex Bodi a oficializat relația cu Ema Uta

Ultima actualizare:

Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu de la începutul anului 2022. Au început noul an cu două vacanțe, una în Bahamas și una în Maldive. Reveniți în România au continuat petrecerea și relaxarea în cluburi luxoase din Capitală. Iată că au decis să nu își mai ascundă relația, iar Alex Bodi a distribuit prima fotografie oficială cu ei doi, în calitate de cuplu. 

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut o vacanță de vis în Maldive
Alex Bodi și Ema Uta au petrecut o vacanță de vis în Maldive

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut zile de vis departe de țara noastră. Destinația pe care au ales-o a fost Malidve. Au fost cazați pe o insulă privată, iar facilitățile oferite de resort au fost unele într-adevăr spectaculoase.

Au înotat în ape cristaline și s-au plimbat pe insulele învecinate, iar seara s-au răsfățat cu cele mai gustoase preparate. Întorși în România au continuat relaxarea și au ieșit în club, unde au consumat șampanie de mii de euro. 

Alex Bodi, prima poză oficială alături de Ema Uta

Omul de afaceri a decis să publice prima fotografie în care apare alături de Ema. A ales un instantaneu din vacanța recentă, din Maldive. S-au fotografiat pe plajă, îmbrăcați în costume de baie. Ambii au o formă fizică excelentă, iar rezultatele pe care le obțin în urma efortului depus la sala de sport sunt evidente. 

Sursă foto: Instagram Alex Bodi
Sursă foto: Instagram Alex Bodi

Ema Uta și Alex Bodi formează un cuplu de la începutul anului 2022. Alex nu a suferit foarte mult în urma despărțitii de Daria Radionova din luna decembrie, iar în ianuarie a plecat într-o vacanță de lux în Bahamas alături de Ema Uta. Se pare că cei doi se înțeleg de minune, iar sentimentele dintre ei sunt cât se poate de puternice. 

Ema Uta a fost criticată de Dan Capatos pentru faptul că ar avea un comportament prea insistent și l-ar fi urmărit pe Alex în locurile pe care acesta le frecventa pentru a-i atrage atenția. Iată că timpul a trecut, iar cei doi formează un cuplu. Judecând după imaginea distribuită de Alex Bodi, este clar că afaceristul și Ema sunt îndrăgostiți și trăiesc din plin momentele frumoase ale relației lor. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net