Cum se distrează Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în Dubai. Imagini de senzație cu diva

Bianca Drăgușanu se află în vacanță în Dubai, pentru a petrece alături de prietenele ei. Vedeta dorește să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, astfel că postează constant pe rețelele sociale poze și filmări din locurile în care merge. Fosta asistentă tv și-a încântat fanii cu imagini fierbinți din Dubai.

bianca dragusanu si alex bodi 4 1200x675 1 jpeg

În cele mai recente postări de pe Instagram, Bianca Drăgușanu se afla într-un club de fițe din Dubai, pentru a sărbători ziua unei prietene. A fost rost, așadar, de șampanie, mâncăruri sofisticate și un tort spectaculos.

Bianca Drăgușanu, relaxare în Dubai

Se pare că seara a fost pe cinste, deoarece, a doua zi, vedeta le-a spus fanilor de pe rețeaua de socializare că nu mai este în stare de nimic… în afară de shopping.

Nu știu cum se face că de fiecare dată când prietenii mei beau, eu mă simt ca și cum aș fi mahmură, cu toate că beau doar apă plată. Azi trebuia să merg la plajă, dar nu mă simt capabilă decât să merg la mall”, a anunțat Bianca.

Alex Bodi petrece cu șampanie scumpă

În același timp, tot în Dubai, dar într-un alt club, Bodi petrecea alături de prietenii lui. Filmulețul postat pe rețelele sociale lasă să se vadă băuturile fine pe care aceștia le consumau, dar și distracția din club. Afaceristul a postat pe contul său de Instagram o filmare în care un angajat al clubului aducea o șampanie fină, înconjurat fiind de artificii. A doua zi, Alex Bodi a postat o filmare de la piscină, semn că relaxarea continuă în Dubai.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, căsnicie cu năbădăi

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri. Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Bodi, la începutul lunii august 2019. Aceasta era cea de-a doua căsătorie a fostei asistente. În același an, cei doi au depus actele de divorț.

Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok”, mărturisea afaceristul la trei luni de la cununie.

Între timp, au urmat câteva împăcări și despărțiri, până când fiecare și-a asumat câte o altă relație.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net