Coincidență sau lucrează Universul la împăcarea lor? Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în vacanță în Dubai

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a bifat o vacanță la final de săptămână în Dubai, unde nu a plecat singură, ci însoțită de buna ei prietenă, Mitza, după care urmează să se vadă cu gașca de fete din Emirate. Diva s-a intersectat în aeroport cu Alex Bodi, care a zburat fix în aceeași zi. Click! dezvăluie în exclusivitate cum s-a întâmplat întreaga revedere.

cub alex bodi bianca dragusanu png

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță în Dubai. Singuri sau împreună?

Lumea showbiz-ului este în delir, căci Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat nas în nas în aeroport, după ce, culmea, destinație de vacanță au avut, amândoi, fix același loc: Dubai, Emirate, orașul luxului și al opulenței.

Click! a aflat, în exclusivitate, că „Queen B.” a plecat într-o mini-vacanță de câteva zile pentru a-și limpezi gândurile, mai ales că, recent, s-ar fi despărțit definitv de Gabi Bădălău. Iată că intervine mâna destinului, coincidențele curg, iar Bianca Drăgușanu ajunge tot lângă Alex Bodi, deși, momentan, milionarul este antamat într-o relație de iubire cu Ema Uta. 

Ce vă dezvăluim în exclusivitate este că sursele Click! au povestit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au știut că se vor întâlni în aeroport, cu atât mai puțin că vor avea un sejur de weekend fix în Dubai, fix în același timp, iar plimbările de seară se vor desfășura, evident, fix în aceleași locații, că doar câteva sunt zonele de lux frecventate de milionari și divele din showbiz-ul românesc. „Merg într-o întâlnire de afaceri, era plănuită de multă vreme, aveam biletul luat.”, a declarat Alex Bodi, pentru Click!.

Bianca Drăgușanu nu a putut fi contactată, însă ce știm este că vedeta a început să pună poze din Dubai cu o zi înainte, însă, în realitate, ea a plecat în aceeași zi cu milionarul în Dubai, fără să știe că se va întâlni cu el, ori că va pleca în Dubai în ziua în care pleacă și ea.

Din sursele noastre, Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță cu fetele, însă a rămas blocată când l-a văzut pe afacerist în aeroport. Cel mai probabil, cei doi au zburat cu avioane diferite, neștiind, în primă fază, că vor pleca în același loc împreună. Atât diva, cât și milionarul vor afla, cel mai probabil, de pe Click! de întreaga întâmplare.

Vineri, 18 februarie, la numai 4 zile de la Ziua Îndrăgostiților, diva showbiz-ului românesc și milionarul au dat nas în nas, iar întâlnirea nu a fost deloc una trecută cu vederea, în mod cert, mai ales că fosta prezentatoare tv este din nou singură, după cum sursele Click! au aflat în exclusivitate.

Se știe, însă, că blonda are un efect deosebit asupra afaceristului din Mediaș, fiind singura femeie care a reușit să-l facă să o iubească, chiar să o ia de nevastă, de altfel unica cu care a avut o chimie extraordinară, relația lor fiind presărată nu doar cu momente de iubire, dar și de maximă adrenalină, bătăi, certuri, scandaluri, nuanțată cu vacanțe de lux, așa cum le stă bine unor afaceriști ca ei.

Bianca și Alex Bodi, căsătoriți, divorțați, apoi tot împreună!

Vedeta tv și milionarul au avut o relație de 3 ani. S-au cunoscut pe vremea când afaceristul era căsătorit cu Iulia Sălăgean, de care a divorțat câteva luni mai târziu, după ce a cunoscut-o pe divă. Ulterior, după o serie de scandaluri, dar și pentru că Alex Bodi a înșelat-o timp de un an cu Daria Radionova, cei doi s-au despărțit definitiv la sfârșitul lunii octombrie, trecuți deja cu câteva luni înainte și printr-un divorț.

Bianca s-a cuplat la câteva luni distanță, mai exact două, cu Gabi Bădălău, de care s-ar fi despărțit recent. Rămâne de văzut ce urmează să se întâmple în continuare.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net