Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău! Prima reacție a milionarului!

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu e, iar, liberă și neliniștită! A dat nas în nas cu fostul ei iubit, Alex Bodi, în aeroport la Dubai! Click! a aflat că blondina s-ar fi despărțit de o lună și jumătate de Gabi Bădălău. Milionarul din Bolintin Vale a oferit prima reacție privind ruptura de Bianca Drăgușanu, pentru Click! 

cub deschidere bianca si badalu animat webp

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu? După ce Bianca Drăgușanu a declarat public că este îndrăgostită până peste cap de Gabi Bădălău, ruptura ar fi intervenit între cei doi în luna decembrie. De atunci, cei doi nu au mai fost văzuți împreună.

Surse din preajma celor doi îndrăgostiți, au dezvăluit, pentru Click!, că aceștia nu ar mai fi împreună de aproape o lună și jumătate! Contactat de Click!, afaceristul Gabi Bădălău a oferit și prima reacție.

"De unde știți că de o lună și jumătate și nu de şase luni sau de o zi? Sau deloc...Eu zic să o întrebați pe ea!", a spus Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu i-a spus "Adio!" lui Gabi Bădălău Sursa: Instagram
Bianca Drăgușanu i-a spus "Adio!" lui Gabi Bădălău Sursa: Instagram

Afaceristul din Bolintin Vale a postat pe contul de Instagram și un mesaj edificator, care sugerează că relația lui cu Bianca Drăgușanu e deja istorie.

„Patru lucruri sunt imposibil de întors piatra, care a fost aruncată..cuvântul, care a fost spus...Momentul, care fost ratat..și timpul, care a trecut”, a fost mesajul emoționant postat de Gabi Bădălău, pe contul său de Instagram.

Contactată de Click, Bianca Drăguşanu a spus simplu: "Întrebaţi-l pe el". 

Drăgușanu a dat nas în nas cu Bodi, în dubai!

Între timp, Bianca Drăgușanu a plecat la Dubai cu o prietenă să-și revină după despărțirea de Gabi Bădălău. 

Colac peste pupăză, blonda a dat nas în nas pe aeroport cu fostul iubit, Alex Bodi. Afaceristul de la Mediaș este, însă, la acest moment într-o relație cu make-up artistul Ema Uta, cu care tocmai a fost plecat într-o vacanță de lux în Maldive.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de la începutul anului 2021. Cei doi au avut o relație zbuciumată, presărată cu mai multe despărțiri și împăcări, majoritatea provocate de gelozia exagerată a amândurora.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a recunoscut public că este îndrăgostită de Gabi Bădălău și că și-ar dori o familie împreună cu acesta, după ce milionarul va termina divorțul de Claudia Pătrășcanu.

Joi, 17 februarie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, unde omul de afaceri a absentat și și-a trimis doar avocații. Magistrații au anulat termenul pentru custodia celor doi copii ai cuplului, deoarece nu a fost efectuată evaluarea psihologică a minorilor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net