O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Procesul pentru custodia copiilor a fost amânat

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț continuă procesul pentru custodia copiilor. În urmă cu trei ani ei au luat decizia de a divorța, iar din acel moment, au fost chemați la mai multe înfățișări în instanță pentru a soluționa modul în care vor avea custodia asupra celor doi băieți. 

Claudia și Gabi s-au despărțit în anul 2019
Claudia și Gabi s-au despărțit în anul 2019

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu nu a fost prezent la ultima înfățișare în instanță care a avut loc în cursul zilei de joi, 17 februarie, iar Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să părăsească sala de judecată. Instanța a decis ca procesul privind custodia celor copii minori să fie amânat. 

Magistrații au fost nevoiți să amâne procesul referitor la custodia copiilor cuplului pentru că nu a fost efectuată evaluarea psihologică a celor doi copii. Claudia Pătrășcanu s-a prezentat joi la Tribunal, însă Gabi Bădălău nu a participat. 

De-a lungul timpului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au adus mai multe acuzații în spațiul public, solista afirmând de mai multe ori fie că fostul ei soț este un exemplu negativ pentru copiii lor, fie că el nu este un tată implicat.

Timpul a trecut, rănile s-au mai vindecat, iar afaceristul se implică în viața celor doi băieți. Mai mult decât, Claudia și Gabi au plecat împreună cu băieții în vacanțe la munte pentru ca cei mici să se bucure de clipele petrecute alături de ambii părinți. 

Claudia a mărturisit că face tot posibilul pentru a păstra o relație civilizată cu tatăl celor doi băieți ai săi. Cântăreața a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, însă a găsit puterea de a merge mai departe de dragul copiilor pe care îi are alături de afacerist. 

Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii.Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți", declara Claudia. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2016, după câțiva ani de relație. Spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2019, iar Claudia l-a acuzat la vremea respectivă de un comportament agresiv și abuziv. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net