Claudia Pătrășcanu: „Nu i-am cerut lui Gabi să facă Revelionul cu cei mici”

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a declarat pentru Click! că a petrecut finalul de an împreună cu cei doi copii ai săi, la munte, unde a avut și câteva concerte. Artista a mărturisit că a avut parte de un Revelion pe cinste, mai ales că a fost în compania băieților ei, pentru care luptă în fiecare zi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de aproape doi ani, însă nici acum, cei doi foști parteneri de viață nu au ajuns la un consens. Cântăreața luptă să aibă custodie comună cu tatăl micuților, în timp ce acesta dorește să obțină creșterea absolută a celor doi băieți. 

Claudia Pătrășcanu: „Solicitări au venit din partea lui către mine, în vacanța lui cu copiii”

De cealaltă parte, cântăreața și încă soția lui Gabi Bădălău a declarat pentru Click! că lucrurile nu stau deloc așa, că nu dorește să intervină în relația tatălui copiilor ei cu alte femei, ba chiar își dorește ca acest război să se termine. 

„Precizez ca s-au speculat in mod eronat detalii din viața mea personală care nu fac decât să mă denigreze și să-mi aducă un prejudiciu de imagine. Total neadevărat e ce s-a speculat. Sentința și acțiunile mele îmi sunt dovada.  Pe data de 30 Decembrie, conform sentinței noastre, am preluat copiii de la bunicii paterni din Sinaia si am petrecut împreuna la munte. Nu se pune discuția ca între mine și tatăl copiilor mei să fi existat vreo dispută, ori vreo rugăminte a mea către el prin care să-și prelungească vacanța cu copiii, iar eu să petrec singură de Revelion. Acest lucru vi-l poate confirma chiar și el. Ba din contră, alte rugăminți/solicitări au venit din partea lui către mine, în vacanța lui cu copiii.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net