Cum a vrut să-i ruineze Claudia Pătrășcanu Revelionul Biancăi Drăgușanu

Ultima actualizare:

Luptă acerbă pentru Gabi Bădălău! Chiar dacă sunt despărțiți, Claudia Pătrășcanu încă ar mai interveni în relația dintre milionar și Bianca Drăgușanu. Click! a aflat cum diva showbiz-ului era cât pe ce să aibă ruinat Revelionul de către fosta nevastă a iubitului ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, deranjați de Claudia Pătrășcanu de Revelion. Sursa foto: Playtech
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, deranjați de Claudia Pătrășcanu de Revelion. Sursa foto: Playtech

Claudia Pătrășcanu a pierdut în fața Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău este un bărbat norocos, căci are două femei, cel puțin public, care se luptă pentru inima lui. Cu una este căsătorit și în prag de divorț de mai bine de doi ani, iar cu cealaltă se iubește cu patos de un an. Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt rivale la portofelul milionarului, dar și la atenția de zi cu zi.

Cum era să-i ruineze artista Revelionul divei showbiz-ului românesc? Ei bine, Click! a aflat că fosta/actuala soție a milionarului ar fi dorit ca acesta să nu petreacă trecerea dintre ani cu Bianca Drăgușanu, motiv pentru care i-ar fi sugerat fostului soț că poate sta și de Revelion cu cei doi copii. Sursele Click! au mărturisit că faimoasa Claudia Pătrășcanu ar fi încercat acest lucru tocmai pentru ca Gabi Bădălău să nu petreacă Revelionul cu iubita lui, Bianca Drăgușanu.

Milionarul, în cele din urmă, s-a decis să plece peste hotare cu fosta prezentatoare Kanal D, chiar de Revelion, pentru a se distra împreună și pentru a se bucura de timp de calitate cu aceasta. De cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu a avut concerte de Revelion, care i-au adus niște bani în buzunar, căci este femeie independentă, așa că și-a luat și cei doi copii cu ea, pentru a împăca și capra, și varza, cum vine vorba.

Deși au făcut pace la Capatos, în urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se luptă, în continuare, pentru libertatea lui Gabi Bădălău. Artista este deranjată de faptul că afaceristul merge în vacanțe scumpe cu diva showbiz-ului, unde cheltuie bani grei. Sursele Click! spun că fosta soție a milionarului este de părere că acesta n-ar trebui să le cumpere nimic femeilor din viața lui, iar banii să meargă direct către copii exclusiv. Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu este o femeie independentă, care conduce o afacere de sute de mii de euro, are bolizi de zeci de mii de euro, bijuterii scumpe și un duplex în zona de Nord a Capitalei, semn că n-are nevoie de un bărbat care să o sprijine financiar. Gabi Bădălău încearcă, totuși, să-i intre în grații blondei cu vacanțe, călătorii de 7 stele, care, la final, se achită cu note cu multe zerouri.

Milionarul l-a așteptat pe Moș Crăciun cu cei doi copii la Bolitin Vale

Gabi Bădălău a petrecut Crăciunul în familie, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, după ce artista i-ar fi dat fără probleme. Micuții s-au bucurat de clipe de vis în vila de milioane de euro de la Bolintin Vale, răsfățați cu bucate alese și cadouri scumpe. Mama lor a petrecut Nașterea Domnului la Sinaia, într-un hotel de lux, care aparție unei prietene. De acolo, Claudia Pătrășcanu a plecat după zile, de frică să nu se îngrașe, fiind tentată să guste bucatele pregătite pentru masa de Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net