Claudia Pătrășcanu, la 41 ca la 20! Fosta soție a lui Bădălău nu are operații estetice

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care arăta cum, nostalgică, și-a adus aminte de o frizură din copilărie. Noua pieptănătură a accentuat și mai mult trăsăturile Claudiei, căreia nu i-ar da nimeni 41 de ani.

Cât de bine arată Claudia Pătrășcanu la 41 de ani! Foto: Instagram
Cât de bine arată Claudia Pătrășcanu la 41 de ani! Foto: Instagram

Claudiei Pătrășcanu îi e dor de copilărie! Aceasta s-a pozat într-o ipostază inocentă și chiar dacă poate nu și-a dorit neapărat, noua imagine care apare pe contul ei de socializare scoate în evidență cât de tânără pare în raport cu vârsta reală pe care o are.

Claudia Pătrășcanu, adolescentă pe Instagram

Claudia și-a făcut două codițe, spre deliciul admiratorilor săi. Dacă nici în mod normal nu i-ar da nimeni vârsta de 41 de ani, cu noua frizură aceasta părea de 20! Mai mult decât atât, Claudia ar trebui să împărtășească secretele sale, deoarece fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a recurs la nicio operație estetică până la această vârstă. Cu siguranță, în acest caz, este vorba de gentică, însă probabil că și rutina ei de produse cosmetice ajută la întregul proces.

Claudia Pătrășcanu a povestit că încercarea ei le-a adus zâmbete pe buze celor doi băieți pe care îi are din mariajul cu Gabi Bădălău, aceștia spunându-i că parcă ar fi un „bebeluș”. Vedeta a dezvăluit că la 13 ani purta genul acesta de codițe, iar acum la 41 ar fi „prea mult”. Totuși, spune ea, niciodată nu strică puțin amuzament.

„La 13 ani purtam două codițe. La 41 e prea mult! Puțin amuzament nu strică. Când m-au văzut băieții mi-au zis: maaaami, parcă ai fi bebeluș”, a notat Claudia Pătrășcanu pe Instagram, în dreptul imaginii cu pricina. Aceasta și-a accesorizat „noul look” cu o pereche de cercei rotunzi, un tricou alb cu imprimeu și o pereche de pantaloni lejeri, de culoare verde. Și imaginea a fost completă: Claudia arăta ca o adolescentă care se pregătea să meargă la școală. Nici n-ai zice că e mama a doi copii!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în continuare în procese, după divorțul cu scandal. Cei doi au de împărțit terenuri, iar până mai ieri se certau în mod public și cu privire la custodia copiilor. În prezent însă, între cei doi pare că apele s-au mai liniștit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net