Claudia Pătrășcanu, scandal la tribunal cu Gabi Bădălău. “Nu vrea să-mi dea divorțul!”

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrăşcanufoto: Instagram
Claudia Pătrăşcanufoto: Instagram

Joi, 4 noiembrie, a avut loc un nou termen cu scântei în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Conform deciziei procurorilor, divorțul nu s-a încheiat nici acum, deși a început în urmă cu aproape doi ani.

Claudia Pătrășcanu  a solicitat amânarea și schimbarea completului de judecată, în timp ce și Gabi Bădălău. i-a propus o tranzacție amiabilă, care ar fi însemnat finalizarea procesului peste doar câteva zile. Cei doi au plecat de la Tribunal extrem de tensionați, deși în ultima perioadă apele se mai calmaseră între ei.

Claudia Pătrășcanu a ieșit foarte indignată și revoltată din sala de Tribunal, acuzându-și soțul că nu ar vrea să-i acorde divorțul din varii motive. "Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!", a declarat nervoasă Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din Tribunal, conform spynews.ro.

La rândul sau, Gabi Bădălău a precizat , la ieșirea din sala de judecată, că încă soția sa a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psihologic. ”Instanța la termenele anterioare a admis un evaluator psihologic, urma ca pe 8 noiembrie să înceapă ședințele. Claudia a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psiholog și o cerere de recuzare împotriva completului de judecată”, a spus Gabi Bădălău, la “Xtra Night Show”.


    Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanufoto: Instagram
Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Claudia Pătrășcanu ajunsese înainte de acest termen de judecată la o înțelegere cu Gabi Bădălău. Solista i-a oferit și procură tatălui copiilor pentru a pleca cu ei în vacanță. Bădălău și-a luat băieții și, împreună cu familia sa, au petrecut cu toții în Dubai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net